Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Macaroane cu cascaval

0
68 Min
Intermediar

Ingrediente

-
5 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 5 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Macaroane
250 g
Ceapa
200 g
Cascaval
100 g
Unt
200 g
Smantana
10 g
MAGGI Felul Doi Legume

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
753.76 kcal
Proteină
26 g
Carbohidrați
83.48 g
grăsimi
34.83 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

68 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se introduc macaroanele in apa si se fierb urmand instructiunile de pe pachet.
Etapa 2
8 Min
Ceapa se curata, se spala si se taie in inele subtiri, apoi se prajeste in tigaie pana se rumeneste bine.
Etapa 3
5 Min
Jumatate din macaroanele se pun intr-o tava de cuptor, se presara deasupra jumatate din cascavalul ras in prealabil si jumatate din ceapa prajita, apoi se pun restul de macaroane deasupra si se presara cu restul de cascaval si ceapa.
Etapa 4
5 Min
Untul se topeste in tigaie si se toarna deasupra macaroanelor.
Etapa 5
10 Min
In tigaia incinsa se amesteca smantana cu MAGGI Felul Doi Legume, se da intr-un clocot si se toarna peste macaroane
Etapa 6
30 Min
Se da la cuptorul incins in prealabil la 160°C si se coace totul timp de 20-30 minute sau pana pastele capata o tenta aurie.
Macaroane cu cascaval

Etapa 1 de 6

Se introduc macaroanele in apa si se fierb urmand instructiunile de pe pachet.

Macaroane cu cascaval

Etapa 2 de 6

Ceapa se curata, se spala si se taie in inele subtiri, apoi se prajeste in tigaie pana se rumeneste bine.

Macaroane cu cascaval

Etapa 3 de 6

Jumatate din macaroanele se pun intr-o tava de cuptor, se presara deasupra jumatate din cascavalul ras in prealabil si jumatate din ceapa prajita, apoi se pun restul de macaroane deasupra si se presara cu restul de cascaval si ceapa.

Macaroane cu cascaval

Etapa 4 de 6

Untul se topeste in tigaie si se toarna deasupra macaroanelor.

Macaroane cu cascaval

Etapa 5 de 6

In tigaia incinsa se amesteca smantana cu MAGGI Felul Doi Legume, se da intr-un clocot si se toarna peste macaroane

Macaroane cu cascaval

Etapa 6 de 6

Se da la cuptorul incins in prealabil la 160°C si se coace totul timp de 20-30 minute sau pana pastele capata o tenta aurie.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator