Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Iepure umplut
Iepure umplut
143 min
Provocator
Adaugă recipe
Înapoi
38 17.5g / 38%
20 20.9g / 20%
42 43.6g / 42%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Iepure umplut

(0)
143 Min
Provocator

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
carne de iepure
300  g
Carne de curcan
150  g
Bacon
2 
Oua
110  g
Ceapa
1  legatura
Patrunjel proaspat
3  catei
Usturoi
0.5  lingurita
Rozmarin proaspat
1  lingurita
Boia dulce
0.5  lingurita
Cimbru uscat
200  ml
Vin la alegere
20  ml
Ulei de masline
1 
Lamaie
50  g
Unt nesarat
5  g
Piper negru
1  kg
Legume pentru tigaie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
20.91 g
Energie
433.31 kcal
grăsimi
17.59 g
Proteină
43.66 g
Informatie per portie

Instructiuni

143 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se toaca marunt usturoiul. Apoi se amesteca usturoiul cu rozmarinul si ulei. Se adauga si restul condimentelor si se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 2

    8 Min
    Iepurele se spala bine, se usuca, apoi se condimenteaza pe interior si pe exterior cu amestecul de condimente.
  • Etapa 3

    10 Min
    Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa tocata, verdeata si cele 2 oua. (Este ca un amestec de chiftele). Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem frumos burta.
  • Etapa 4

    90 Min
    Il punem intr-o tava mai inalta, adaugam vinul si apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora-o ora si jumatate (depinde de marimea iepurelui). Temperatura este de 180 grade Celsius.
  • Etapa 5

    20 Min
    Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul format in tava.
  • Etapa 6

    10 Min
    Intr-o cratita, topim putin unt, apoi sotam legumele. Iepurele umplut se serveste cu legume asortate sau cu salata verde.
Iepure umplut

Etapa 1 de 6

Se toaca marunt usturoiul. Apoi se amesteca usturoiul cu rozmarinul si ulei. Se adauga si restul condimentelor si se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.

Iepure umplut

Etapa 2 de 6

Iepurele se spala bine, se usuca, apoi se condimenteaza pe interior si pe exterior cu amestecul de condimente.

Iepure umplut

Etapa 3 de 6

Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa tocata, verdeata si cele 2 oua. (Este ca un amestec de chiftele). Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem frumos burta.

Iepure umplut

Etapa 4 de 6

Il punem intr-o tava mai inalta, adaugam vinul si apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora-o ora si jumatate (depinde de marimea iepurelui). Temperatura este de 180 grade Celsius.

Iepure umplut

Etapa 5 de 6

Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul format in tava.

Iepure umplut

Etapa 6 de 6

Intr-o cratita, topim putin unt, apoi sotam legumele. Iepurele umplut se serveste cu legume asortate sau cu salata verde.

Reteta in format PDF