Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Iepure umplut
Cumpără acum

Iepure umplut

(0)
143 Min
Provocator
Cumpără acum
Incearca aceasta reteta de iepure umplut cu legume, preparat la cuptor. Este atat de delicioasa si se potriveste cu multe garnituri usor de gatit.

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
carne de iepure
300  g
Carne de curcan
150  g
Bacon
2 
Oua
110  g
Ceapa
1  legatura
Patrunjel proaspat
3  catei
Usturoi
0.5  lingurita
Rozmarin proaspat
1  lingurita
Boia dulce
0.5  lingurita
Cimbru uscat
200  ml
Vin la alegere
20  ml
Ulei de masline
1 
Lamaie
50  g
Unt nesarat
5  g
Piper negru
1  lingurita
MAGGI Secretul Gustului Legume
1  kg
Legume pentru tigaie
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
20.9 g
Energie
433.3 kcal
grăsimi
17.6 g
Proteină
43.7 g
Informatie per portie

Instructiuni

143 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se toaca marunt usturoiul. Apoi se amesteca usturoiul cu rozmarinul si ulei. Se adauga si restul condimentelor si se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 2

    8 Min
    Iepurele se spala bine, se usuca, apoi se condimenteaza pe interior si pe exterior cu amestecul de condimente.
  • Etapa 3

    10 Min
    Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa tocata, verdeata si cele 2 oua. (Este ca un amestec de chiftele). Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem frumos burta.
  • Etapa 4

    90 Min
    Il punem intr-o tava mai inalta, adaugam vinul si apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora-o ora si jumatate (depinde de marimea iepurelui). Temperatura este de 180 grade Celsius.
  • Etapa 5

    20 Min
    Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul format in tava.
  • Etapa 6

    10 Min
    Intr-o cratita, topim putin unt, apoi sotam legumele. Iepurele umplut se serveste cu legume asortate sau cu salata verde.
Iepure umplut

Etapa 1 de 6

Se toaca marunt usturoiul. Apoi se amesteca usturoiul cu rozmarinul si ulei. Se adauga si restul condimentelor si se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.

Iepure umplut

Etapa 2 de 6

Iepurele se spala bine, se usuca, apoi se condimenteaza pe interior si pe exterior cu amestecul de condimente.

Iepure umplut

Etapa 3 de 6

Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa tocata, verdeata si cele 2 oua. (Este ca un amestec de chiftele). Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem frumos burta.

Iepure umplut

Etapa 4 de 6

Il punem intr-o tava mai inalta, adaugam vinul si apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora-o ora si jumatate (depinde de marimea iepurelui). Temperatura este de 180 grade Celsius.

Iepure umplut

Etapa 5 de 6

Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul format in tava.

Iepure umplut

Etapa 6 de 6

Intr-o cratita, topim putin unt, apoi sotam legumele. Iepurele umplut se serveste cu legume asortate sau cu salata verde.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 16 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Aniversare
  • authencity
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Din cuptor
  • european
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Iepure
  • legumele
  • Local
  • Mâncăruri împletite
  • Mesa in familie
  • Păsări de curte
  • Patrimoniul
  • Porție de legume/fructe
  • Prieteni
  • Sursa de fibre
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Vițel

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de iepure

    Ciorba de iepure

    190 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL