Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iahnie de cartofi de post

0
37 Min
Uşor

Ingrediente

-
5 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 5 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

100 g
Ardei gras
1 kg
Cartofi
20 g
Patrunjel verde
10 g
Piper negru
50 ml
Ulei de floarea soarelui
2 lingurite
MAGGI Secretul Gustului Legume
150 g
Ceapa
200 g
Rosii
1 lingura
Bulion

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
245.74 kcal
Proteină
7.59 g
Carbohidrați
32.1 g
grăsimi
10.54 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

37 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se incinge uleiul si apoi se adauga ardeiul taiat cubulete si ceapa taiata felii.
Etapa 2
3 Min
Dupa ce s-au calit legumele, se adauga cartofii taiati cubulete, se presara piperul si se adauga doua lingurite de MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 3
2 Min
Se adauga doua cani cu apa in asa fel incat apa sa fie la nivel cu cartofii.
Etapa 4
1 Min
Peste aceasta compozitie, se adauga o lingura de bulion.
Etapa 5
10 Min
Se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 6-7 minute, si apoi se adauga rosiile taiate cubulete.
Etapa 6
15 Min
Se amesteca usor, se acopera cu un capac si se lasa in continuare la fiert pana cand se patrund si cartofii.
Etapa 7
1 Min
La final, se adauga patrunjelul taiat marunt si piper, dupa gust.
Iahnie de cartofi de post

Etapa 1 de 7

Se incinge uleiul si apoi se adauga ardeiul taiat cubulete si ceapa taiata felii.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 2 de 7

Dupa ce s-au calit legumele, se adauga cartofii taiati cubulete, se presara piperul si se adauga doua lingurite de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 3 de 7

Se adauga doua cani cu apa in asa fel incat apa sa fie la nivel cu cartofii.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 4 de 7

Peste aceasta compozitie, se adauga o lingura de bulion.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 5 de 7

Se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 6-7 minute, si apoi se adauga rosiile taiate cubulete.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 6 de 7

Se amesteca usor, se acopera cu un capac si se lasa in continuare la fiert pana cand se patrund si cartofii.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 7 de 7

La final, se adauga patrunjelul taiat marunt si piper, dupa gust.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator