Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hering cu sos tomat la cuptor

0
75 Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

5 kg
Hering
5 g
Piper negru
100 ml
Ulei de masline
2 catei
Usturoi
370 g
Rosii
240 g
Ardei gras
150 ml
Apa
105 g
Pasta de tomate
5 g
Sare
100 ml
Vin
5 ml
Otet
1 
Lamaie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
92.48 g
Proteină
151.47 g
Carbohidrați
7.99 g
Energie
1520.63 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

75 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se spala pestele, se eviscereaza, se indeparteaza capurile, se cresteaza in doua si se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume, piper si se stropeste cu putin ulei de masline.
Etapa 2
10 Min
Se impaneaza heringul cu usturoi si se aseaza in tava, se adauga rosiile si ardeiul gras ce au fost pasate in prealabil si apa.
Etapa 3
10 Min
Se prepara un sos din restul de ulei de masline, pasta de tomate si sare dupa gust.
Etapa 4
30 Min
Se da la cuptor si, cand este pe jumatate facut, se adauga deasupra sosul de tomate.
Etapa 5
10 Min
Se adauga vinul si otetul, se aseaza deasupra felii de lamaie (indeparteaza-le la servire) si se da din nou la cuptor pana se patrunde bine heringul si scade sosul.
Hering cu sos tomat la cuptor

Etapa 1 de 5

Se spala pestele, se eviscereaza, se indeparteaza capurile, se cresteaza in doua si se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume, piper si se stropeste cu putin ulei de masline.

Hering cu sos tomat la cuptor

Etapa 2 de 5

Se impaneaza heringul cu usturoi si se aseaza in tava, se adauga rosiile si ardeiul gras ce au fost pasate in prealabil si apa.

Hering cu sos tomat la cuptor

Etapa 3 de 5

Se prepara un sos din restul de ulei de masline, pasta de tomate si sare dupa gust.

Hering cu sos tomat la cuptor

Etapa 4 de 5

Se da la cuptor si, cand este pe jumatate facut, se adauga deasupra sosul de tomate.

Hering cu sos tomat la cuptor

Etapa 5 de 5

Se adauga vinul si otetul, se aseaza deasupra felii de lamaie (indeparteaza-le la servire) si se da din nou la cuptor pana se patrunde bine heringul si scade sosul.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator