Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Gaina la cuptor
Cumpără acum

Gaina la cuptor

(0)
137 Min
Uşor
Cumpără acum
Gaina la cuptor este una dintre acele retete gustoase si usoare. Perfecta pentru momentele in care cauti sa gatesti ceva cu carne de pui.

Ingrediente

12 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Ou
40  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
2  lingurite
Piper negru
40  g
Paine
40  g
Unt nesarat
1  legatura
Patrunjel proaspat
150  ml
Apa
3  kg
Carne de pui
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
1.9 g
Energie
511.4 kcal
grăsimi
31.1 g
Proteină
52 g
Informatie per portie

Instructiuni

137 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se amesteca oul, MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul, painea faramitata, untul si patrunjelul. Se curata gaina (3 kg) si se umple cu ingredientele mentionate anterior.
  • Etapa 2

    2 Min
    Se coase cu ata mai tare si se aseaza intr-o tava unsa cu unt cald. Se acopera cu o folie de aluminiu.
  • Etapa 3

    120 Min
    Deasupra se toarna o ceasca cu apa, si se pune la cuptor 2 ore la 180C. Pentru rumenire se scoate folia cu 15 minute mai devreme.
Gaina la cuptor

Etapa 1 de 3

Se amesteca oul, MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul, painea faramitata, untul si patrunjelul. Se curata gaina (3 kg) si se umple cu ingredientele mentionate anterior.

Gaina la cuptor

Etapa 2 de 3

Se coase cu ata mai tare si se aseaza intr-o tava unsa cu unt cald. Se acopera cu o folie de aluminiu.

Gaina la cuptor

Etapa 3 de 3

Deasupra se toarna o ceasca cu apa, si se pune la cuptor 2 ore la 180C. Pentru rumenire se scoate folia cu 15 minute mai devreme.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 5 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • American
  • Anul Nou
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Craciun
  • Cu carne
  • Din cuptor
  • Dupa amiaza
  • european
  • Fel de mancare
  • Fel principal
  • Iarna
  • Keto-Friendly
  • Local
  • Mâncăruri împletite
  • Mesa in familie
  • Păsări de curte
  • Patrimoniul
  • Pui
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Usor
  • Weekend-uri
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL