Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Escalop de pui cu ciuperci

0
70 Min
Uşor

Ingrediente

-
4 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Carne de pui
150 ml
Smantana
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
1 legatura
Patrunjel proaspat
30 ml
Ulei de floarea soarelui
1 g
Piper negru
50 g
Faina de grau
300 g
Ceapa
500 g
Ciuperci

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
477.45 kcal
Proteină
34.61 g
Carbohidrați
23.64 g
grăsimi
27.45 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

70 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se ia pieptul de pui, se spala si se taie cubulete.
Etapa 2
20 Min
Se curata ceapa, se taie rondele si se pune la foc in putin ulei impreuna cu carnea de pui. Se adauga putina apa, se acopera si se lasa la inabusit circa 15 minute.
Etapa 3
10 Min
Intre timp se spala ciupercile si se taie cubulete. Se adauga peste pui.
Etapa 4
20 Min
Se lasa la foc potrivit 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si putin piper.
Etapa 5
10 Min
Separat se pregateste un sos de smantana: faina se amesteca cu putina apa si cu smantana. Se toarna peste pui si ciuperci, se amesteca bine si se lasa sa dea 3-4 clocote, apoi se ia de pe foc.
Etapa 6
4 Min
Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cald.
Etapa 7
1 Min
Pofta buna! Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!
Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 1 de 7

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie cubulete.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 2 de 7

Se curata ceapa, se taie rondele si se pune la foc in putin ulei impreuna cu carnea de pui. Se adauga putina apa, se acopera si se lasa la inabusit circa 15 minute.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 3 de 7

Intre timp se spala ciupercile si se taie cubulete. Se adauga peste pui.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 4 de 7

Se lasa la foc potrivit 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si putin piper.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 5 de 7

Separat se pregateste un sos de smantana: faina se amesteca cu putina apa si cu smantana. Se toarna peste pui si ciuperci, se amesteca bine si se lasa sa dea 3-4 clocote, apoi se ia de pe foc.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 6 de 7

Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cald.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 7 de 7

Pofta buna! Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator