Escalop de pui cu ciuperci

Maggi info popup felul doi

Descopera noul MAGGI Felul Doi

Descopera
bookmark_borderFelul Doi people4 access_time<60min Usor
Incearca o reteta speciala: escalop de pui cu ciuperci. Ii vei impresiona pe cei dragi cu o masa cat se poate de savuroasa.

Ingrediente

  • 500g carne de pui
  • 150ml smantana
  • 10g MAGGI Felul Doi Legume
  • 1 legatura patrunjel
  • 30ml ulei
  • 1g piper
  • 50g faina
  • 3 cepe
  • 500g ciuperci

Mod de preparare

  1. Se ia pieptul de pui, se spala si se taie cubulete.

  2. Se curata ceapa, se taie rondele si se pune la foc in putin ulei impreuna cu carnea de pui. Se adauga putina apa, se acopera si se lasa la inabusit circa 15 minute.

  3. Intre timp se spala ciupercile si se taie cubulete. Se adauga peste pui.

  4. Se lasa la foc potrivit 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si putin piper.

  5. Separat se pregateste un sos de smantana: faina se amesteca cu putina apa si cu smantana. Se toarna peste pui si ciuperci, se amesteca bine si se lasa sa dea 3-4 clocote, apoi se ia de pe foc.

  6. Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cald.

Pofta buna! Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta