Curcan in crusta la cuptor

bookmark_borderFel principal people4 access_time<60 minute Usor
Curcanul in crusta la cuptor este reteta perfecta pentru sarbatorile cu MAGGI. Nu vei fi uimit doar de gustul uimitor de bun, cat vei fi de aceasta reteta echilibrata, sanatoasa si plina de nutrienti.

Ingrediente

  • 500g piept de curcan
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 2/3 cana fulgi de porumb pisati
  • 60g parmezan ras
  • 10g MAGGI Felul 2
  • piper, dupa gust

Mod de preparare

  1. Se preincalzeste cuptorul la 220°C si se tapeteaza o tava cu foaie de copt.

  2. Se feliaza orizontal pieptul de curcan si se bate putin pentru fragezire.

  3. Se iau feliile de curcan si se asezoneaza cu MAGGI Felul 2 si piper pe ambele parti.

  4. Separat, intr-un bol, se bat bine ouale.

  5. Se pregateste un bol cu faina in el.

  6. Intr-un alt recipient, se amesteca fulgii de porumb pisati si parmezanul.

  7. Se ia fiecare felie de curcan si se trece prin fiecare bol, inainte de a fi pusa in tava de cuptor: se tavaleste curcanul prin faina, apoi se inmoaie in oule batute iar apoi se preseaza bine ambele parti in mixul de fulgi porumb si permezan.

  8. Se ia tava cu feliile de carne proaspat pregatite si se pune la copt timp de 30-40 minute.

  9. La jumatatea timpului, se intorc feliile pe cealalta parte si se lasa la rumenit pana crusta devine aurie.

Curcanul in crusta la cuptor merge perfect impreuna cu legume verzi gatite la aburi sau o salata bogata si aromata de verdeturi. Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta