Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Copanele de pui cu sos de mustar

Copanele de pui cu sos de mustar

(0)
51 Min
Intermediar
Iata o modalitate creativa de a scoate puiul din anonimat. Pregateste pulpe de pui cu sos de mustar

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
Pulpe de pui
100  g
Mustar
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
20  ml
Ulei de floarea soarelui
0.5  lingurita
Piper negru
150  ml
Apa
1  lingura
Patrunjel proaspat
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
1.8 g
Energie
168.2 kcal
grăsimi
13.7 g
Proteină
9.1 g
Informatie per portie

Instructiuni

51 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se spala copanelele de pui si se pun pe o tava de cuptor.
  • Etapa 2

    3 Min
    Separat, se amesteca mustarul, MAGGI Felul Doi Legume, uleiul, piperul si apa.
  • Etapa 3

    1 Min
    Se toarna amestecul de mustar peste pui.
  • Etapa 4

    40 Min
    Se introduce tava in cuptor si se coace timp de 30-40 minute, in functie de marimea copanelelor.
  • Etapa 5

    2 Min
    Odata gatit puiul, se scoate tava din cuptor si se presara patrunjelul tocat deasupra.
Copanele de pui cu sos de mustar

Etapa 1 de 5

Se spala copanelele de pui si se pun pe o tava de cuptor.

Copanele de pui cu sos de mustar

Etapa 2 de 5

Separat, se amesteca mustarul, MAGGI Felul Doi Legume, uleiul, piperul si apa.

Copanele de pui cu sos de mustar

Etapa 3 de 5

Se toarna amestecul de mustar peste pui.

Copanele de pui cu sos de mustar

Etapa 4 de 5

Se introduce tava in cuptor si se coace timp de 30-40 minute, in functie de marimea copanelelor.

Copanele de pui cu sos de mustar

Etapa 5 de 5

Odata gatit puiul, se scoate tava din cuptor si se presara patrunjelul tocat deasupra.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 4 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • American
  • authencity
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Cina
  • coacere
  • Continut scazut de zahar
  • Cratita / Gratina
  • Cu carne
  • Din cuptor
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Gratar
  • International
  • Mesa in familie
  • Păsări de curte
  • Pranz
  • Pui
  • Sos
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine
  • Weekend-uri
  • Zilele saptamanii
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL