Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciorbita cu perisoare de porc

0
110Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

100 g
Morcov
100 g
Ardei gras
100 g
Telina
200 g
Ceapa
250 g
Pasta de tomate
30 g
Orez alb
3 
Oua
50 g
Leustean
50 g
Patrunjel proaspat
10 g
Sare
5 g
Piper negru
1 kg
Carne tocata de porc
10 g
Gris

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
334.5 kcal
Carbohidrați
12.31 g
Proteină
32.83 g
grăsimi
10.98 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

110 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se pun 3 litri de apa la fiert cu un praf de sare. Intre timp se pregatesc perisoarele.
Etapa 2
30 Min
Intr-un bol se pune carnea, jumatate din cantitatea de ceapa tocata marunt, 2 oua si orezul spalat. Se amesteca bine si se formeaza bilute potrivite ca marime.
Etapa 3
5 Min
Cand apa da in fiert se da focul mediu si se pun perisoarele.
Etapa 4
30 Min
Se spumeaza si se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, MAGGI Bors cu legume si restul de legume curatate si taiete cubulete. Se lasa la foc mediu timp de 30 de minute.
Etapa 5
15 Min
Se potriveste de sare si piper, se bate un ou si se toarna in oala amestecand continuu.
Etapa 6
10 Min
Se serveste cu verdeata tocata presarata deasupra.
Ciorbita cu perisoare de porc

Etapa 1 de 6

Se pun 3 litri de apa la fiert cu un praf de sare. Intre timp se pregatesc perisoarele.

Ciorbita cu perisoare de porc

Etapa 2 de 6

Intr-un bol se pune carnea, jumatate din cantitatea de ceapa tocata marunt, 2 oua si orezul spalat. Se amesteca bine si se formeaza bilute potrivite ca marime.

Ciorbita cu perisoare de porc

Etapa 3 de 6

Cand apa da in fiert se da focul mediu si se pun perisoarele.

Ciorbita cu perisoare de porc

Etapa 4 de 6

Se spumeaza si se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, MAGGI Bors cu legume si restul de legume curatate si taiete cubulete. Se lasa la foc mediu timp de 30 de minute.

Ciorbita cu perisoare de porc

Etapa 5 de 6

Se potriveste de sare si piper, se bate un ou si se toarna in oala amestecand continuu.

Ciorbita cu perisoare de porc

Etapa 6 de 6

Se serveste cu verdeata tocata presarata deasupra.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator