Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bulete de cascaval cu cartofi

0
55 Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Cartofi
1 lingura
Sare
80 g
Oua
30 g
Faina de grau
10 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
10 g
Piper negru
200 g
Cascaval
100 g
Pesmet
300 ml
Ulei de floarea soarelui

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
1081.88 kcal
Proteină
22.18 g
Carbohidrați
41.25 g
grăsimi
93.49 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

55 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se fierb cartofii bine in apa cu sare.
Etapa 2
5 Min
Dupa ce s-au fiert piseaza cartofii pana obtii un piure.
Etapa 3
5 Min
Se adauga ouale si faina si se amesteca bine pana ce amestecul devine omogen.
Etapa 4
2 Min
Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si piper.
Etapa 5
3 Min
Se amesteca in compozitia de cartofi cascavalul ras.
Etapa 6
10 Min
Se ruleaza din acest amestec bilute care se dau prin pesmet.
Etapa 7
10 Min
Se prajesc buletele intr-un vas cu ulei incins pana se rumenesc.
Bulete de cascaval cu cartofi

Etapa 1 de 7

Se fierb cartofii bine in apa cu sare.

Bulete de cascaval cu cartofi

Etapa 2 de 7

Dupa ce s-au fiert piseaza cartofii pana obtii un piure.

Bulete de cascaval cu cartofi

Etapa 3 de 7

Se adauga ouale si faina si se amesteca bine pana ce amestecul devine omogen.

Bulete de cascaval cu cartofi

Etapa 4 de 7

Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si piper.

Bulete de cascaval cu cartofi

Etapa 5 de 7

Se amesteca in compozitia de cartofi cascavalul ras.

Bulete de cascaval cu cartofi

Etapa 6 de 7

Se ruleaza din acest amestec bilute care se dau prin pesmet.

Bulete de cascaval cu cartofi

Etapa 7 de 7

Se prajesc buletele intr-un vas cu ulei incins pana se rumenesc.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator