Amestec sub forma de pudra cu ciuperci uscate si condimente pentru prepararea Risotto
faina de grau, amidon din porumb, sare iodata, zer pudra, ulei de floarea soarelui, faina de soia, extract de drojdie, ciuperci deshidratate (Hrib cenusiu 1%, ciuperci Shiitake 1%), ceapa 2%, lactoza, arome, condimente, sirop de zahar caramelizat, proteine din lapte.
per 100g/ml | |
---|---|
Portie | 40 g |
Valoare energetica per 100 g | 1520 kj/361 kcal |
Grasimi per 100 g | 10.1 g |
Grasimi din care acizi saturati per 100 g | 1 g |
Glucide per 100 g | 54.5 g |
Glucide din care zaharuri per 100 g | 7.9 g |
Fibre per 100 g | 3 |
Proteine per 100 g | 11.1 g |
Sare per 100 g | 10.7 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
telina |
da
|
Poate contine | - No Values |
ou |
da
|
Poate contine | - No Values |
N/A - nu este specificat
Nu - potrivit retetei, niciun aditiv
Da - potrivit retetei, cu aditiv
Ai nevoie de:
- 220G orez
- 150G piept de pui
- 600 ml apa
- 150g ciuperci
- 1-2 catei de usturoi
- 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
1. Se prajeste intr-o oala pieptul de pui taiat cubulete in 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui, la foc mediu, timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand.
2. Se adauga ciupercile feliate, usturoiul pisat, orezul si se prajesc impreuna inca 1-2 minute amestecand continuu. Se dizolva continutul plicului in 600ml de apa calduta si se adauga amestecul treptat in oala, astfel incat orezul sa fie acoperit tot timpul.
3. Gateste la foc mic timp de 17-19 minute si lasa pentru 2 minute oala acoperita. Adauga parmezan dupa preferinte.