Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Oua umplute cu pate si maioneza
Cumpără acum

Oua umplute cu pate si maioneza

(0)
21 Min
Uşor
Cumpără acum
O reteta usoara si o reteta rapida, numai buna pentru o gustare de zile mari.

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  legatura
Patrunjel proaspat
50  g
Smantana
4 
Oua
50  g
Maioneza
30  g
Sos de mustar
30  g
Pate de ficat
5  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
3.1 g
Energie
184 kcal
grăsimi
14.1 g
Proteină
10.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

21 Minutes
  • Etapa 1

    6 Min
    Dupa ce ouale au fost fierte, se decojesc si se taie in doua, pe verticala.
  • Etapa 2

    2 Min
    Se indeparteaza galbenusurile si se pastreaza intr-un bol separat.
  • Etapa 3

    5 Min
    Galbenusurile se vor amesteca cu pateul, smantana, jumatate din cantitatea de maioneza, mustar si MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 4

    4 Min
    Se umple albusul cu continutul obtinut si se aseaza in farfurie.
  • Etapa 5

    2 Min
    Restul de maioneza se pune peste ouale umplute.
  • Etapa 6

    2 Min
    Se orneaza cu patrunjelul tocat marunt.
Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 1 de 6

Dupa ce ouale au fost fierte, se decojesc si se taie in doua, pe verticala.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 2 de 6

Se indeparteaza galbenusurile si se pastreaza intr-un bol separat.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 3 de 6

Galbenusurile se vor amesteca cu pateul, smantana, jumatate din cantitatea de maioneza, mustar si MAGGI Secretul Gustului Legume.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 4 de 6

Se umple albusul cu continutul obtinut si se aseaza in farfurie.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 5 de 6

Restul de maioneza se pune peste ouale umplute.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 6 de 6

Se orneaza cu patrunjelul tocat marunt.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
15 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • American
  • Aniversare
  • Antreu
  • Antreu
  • Aperitive
  • Bogat in proteine
  • Brânză
  • Continut scazut de zahar
  • cufundare
  • european
  • Garnitura
  • Gustare
  • Gustare
  • International
  • La rece / asamblare
  • Local
  • Mică masă
  • ouă
  • Pranz
  • punct de sprijin pentru mâini
  • Sezonier
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine
  • Tapas

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Oua umplute cu pate de ficat

    Oua umplute cu pate de ficat

    31 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL