Oua umplute cu pate de ficat

bookmark_borderGarnitura people2 access_time<30min Foarte usor
Savureaza o reteta clasica de gustare rapida: oua umplute cu pate.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua.

  2. Se scobesc galbenusurile si se pun intr-un castron unde se piseaza apoi se amesteca cu unt si o lingurita de mustar.

  3. Cand compozitia de oua este omogena se adauga pateul de ficat si MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca bine.

  4. Umple jumatatile de albusuri fierte cu amestecul obtinut si se aseaza pe un platou.

  5. Se orneaza cu patrunjel verde.

O bunatate de reteta ca la mama acasa!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta