Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Oua umplute cu pate de ficat
Cumpără acum

Oua umplute cu pate de ficat

(0)
31 Min
Uşor
Cumpără acum
Savureaza o reteta clasica de gustare rapida: oua umplute cu pate.

Ingrediente

6 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
6 
Oua
50  g
Unt nesarat
7.5  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
10  g
Mustar
70  g
Pate de ficat
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
1.3 g
Energie
175.9 kcal
grăsimi
14.4 g
Proteină
9.7 g
Informatie per portie

Instructiuni

31 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se scobesc galbenusurile si se pun intr-un castron unde se piseaza apoi se amesteca cu unt si o lingurita de mustar.
  • Etapa 3

    5 Min
    Cand compozitia de oua este omogena se adauga pateul de ficat si MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca bine.
  • Etapa 4

    10 Min
    Umple jumatatile de albusuri fierte cu amestecul obtinut si se aseaza pe un platou.
  • Etapa 5

    1 Min
    Se orneaza cu patrunjel verde
Oua umplute cu pate de ficat

Etapa 1 de 5

Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua.

Oua umplute cu pate de ficat

Etapa 2 de 5

Se scobesc galbenusurile si se pun intr-un castron unde se piseaza apoi se amesteca cu unt si o lingurita de mustar.

Oua umplute cu pate de ficat

Etapa 3 de 5

Cand compozitia de oua este omogena se adauga pateul de ficat si MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca bine.

Oua umplute cu pate de ficat

Etapa 4 de 5

Umple jumatatile de albusuri fierte cu amestecul obtinut si se aseaza pe un platou.

Oua umplute cu pate de ficat

Etapa 5 de 5

Se orneaza cu patrunjel verde

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
1 + 13 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Antreu
  • Aperitive
  • Bogat in proteine
  • Continut scazut de zahar
  • Craciun
  • Cu oua
  • european
  • Farfurie de top
  • Garnitura
  • Gătit cu copii
  • Gustare
  • Gustare
  • International
  • La rece / asamblare
  • Local
  • Mică masă
  • ouă
  • Păsări de curte
  • punct de sprijin pentru mâini
  • Sub 300 Kcal
  • Sursa de proteine
  • Usor

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Oua umplute cu pate si maioneza

    Oua umplute cu pate si maioneza

    21 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL