Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne

Supele si beneficiile lor

  • Calda, gustoasa, cu un gust delicat si usor de digerat! Vorbim despre supa, despre tipologii si gusturi. Supele sunt bogate in vitamine, minerale si alti nutrienti de care corpul tau are nevoie. Vezi cateva dintre beneficii in randurile ce urmeaza.

Alege sa te delectezi cu ceva cald, nutritiv, delicios si usor de digerat precum supele. Daca sunt si de sezon, cu atat mai hranitoare vor fi!

1. Supa este calda si are un gust delicat

Este indicat sa incepi mesele cu o supa astfel incat sa iti pregatesti si sa iti incalzesti stomacul.

2. O sursa buna de lichide

Supa contine o cantitate mare de apa - ceea ce ajuta la ingrijirea celulelor din corp si la mentinerea unui ten proaspat.

3. Supa este sanatoasa si nutritiva

Supa este o optiune naturala si sanatoasa si poate fi preparata in diferite modalitati: cu legume, cu pui sau chiar cu legume si orez.

4. Se pastreaza valorile nutritionale

Modul in care supa este pregatita ajuta la pastrarea valorilor nutritionale chiar si dupa gatit. Astfel o supa este bogata in vitamine, minerale si proteine.

5. Bogata in fibre

Unele tipuri de supe, cum ar fi cele de legume, sunt mai bogate in fibre si astfel te ajuta sa ai un sistem digestiv sanatos si previn constiparea si balonarea.

  • Supa de linte contine 4-5g de fibre/per portie;
  • Supa de legume contine 3-4g de fibre/per portie;

6. Gusturi bogate

Tu si familia ta va puteti bucura de o mare varietate si gusturi atunci cand vine vorba despre supe. Alege preferata ta!

7. Senzatie de satietate

Supele iti ofera o senzatie de satietate o lunga perioada, iar asta te va face sa consumi mai putina mancare.

Iata cateva exemple de supe sanatoase:

  • Supa de linte - este bogata in proteine si fier;
  • Supa de sfecla - este bogata in fibre, minerale si vitamine;
  • Supa de orez si rosii - bogata in legume si amidon;
  • Supa de ovaz: bogata in fibre, vitamina B6, magneziu si potasiu.
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL