Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
butter chicken naan pizza

Pregateste mancare care lasa gura apa din resturi

Sper ca ati gasit inspiratie din blogul anterior despre ce sa faceti cu resturile (o puteti gasi aici daca ati ratat-o). Aceste idei de retete au fost pentru a va ajuta la consumul de legume ramase, dar blogul de astazi se concentreaza asupra a ceea ce trebuie facut cu resturile de la mesele gatite in casa, de la o coacere de friptura sau cu paste, pana la o fiertura sau o caserola consistenta. Cred ca orice cina poate fi castigatoare a doua oara!

Pizza

Este greu sa ne gandim la resturile care nu pot fi folosite ca topping pentru o pizza delicioasa. Taiati doar resturile de carne sau legume in bucati. Imi place sa tai carnea rosie in fasii subtiri si sa o imbrac fie cu usturoi si ierburi, fie cu sos dulce. Puiul functioneaza intotdeauna la o pizza si este chiar mai bun daca il acoperiti mai intai intr-o compozitie marinata: amestecati 1 pachet de baza de reteta de pui cu unt MAGGI cu o jumatate de cana de iaurt natural pentru o marinata super simpla. Exista si o sumedenie de optiuni pentru baze. Puteti cumpara baze de pizza de la supermarketul local sau puteti incerca paine normala sau paine naan pentru o schimbare. In timp ce stati in interior, ce zici de realizarea bazei de la zero? Exista o multime de retete online si este atat de distractiv. Indiferent de baza pe care o alegeti, amintiti-va ca va dura doar cateva minute pentru a gati. Deci preincalziti cuptorul la 200C si puneti pizza la incercare in cuptor. In functie de baza pe care o alegeti, va dura intre 4 si 10 minute.

crunchy-pasta-bites


Placinta fara branza de vaci

Acordati o a doua sansa unei fierturi sau a unei caserole transformand-o intr-o placinta cu cartofi. Daca a fost o tocana groasa, da-i un blitz rapid intr-un procesator de alimente pentru a face toate bucatile de dimensiune egala. Se acopera apoi cu piure cremos, se acopera cu branza rasa si se pune intr-un cuptor preincalzit la 180C. Gatiti pana cand este fierbinte.

Omleta incarcata sau prajitura de oua

Taiati resturile de carne sau legume in bucati mici, apoi prajiti-le intr-o tigaie inainte de a adauga ouale batute pentru omleta. Personalizati cu branza sau ierburi. O alta modalitate de a adauga interes la legumele ramase este de a le felia si a le amesteca prajite cu ghimbir si sos de soia si faceti o omleta subtire de oua, feliati-o in fasii si presarati condiemnte deasupra inainte de servire.

Egg

 

Cottage-Pie



Inca iti este foame si vreti mai multe idei de retete? Daca da, verificati pagina de retete a site-ului MAGGI facand clic aici.

Când este o clătită un crepe?

Când este o clătită un crepe?

Răspunsul e simplu: clătită este o crepă, doar mai groasă. Aluatul pentru a face ambele este aproape același, doar adăugați puțin mai mult lapte sau apă pentru un aluat mai subțire din crep.
Vezi mai multe
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL