Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Cum se curata un ou fiert tare

Ce sa faceti cu resturile

Din nou este acea perioada a anului, cand rafturile frigiderului se inclina sub greutatea excesului de alimente care nu au fost mancate in ziua cea mare. Si intrucat niciunul dintre noi nu doreste sa contribuie la cantitatea deja uriasa de alimente care se arunca in fiecare an in Australia, este timpul sa ne dam seama ce sa facem cu toate acestea.

Acum primul lucru de facut este sa vedeti ce articole pot fi portionate si inghetate. Acest lucru se datoreaza faptului ca, desi resturile pot fi delicioase, nimeni nu vrea sa le manance in fiecare zi pentru saptamana urmatoare. Deci, inghetati lucrurile despre care stiti ca nu vor fi mancate in urmatoarea saptamana.

Dupa ce ati eliberat putin spatiu in frigider, portionand si inghetand unele articole, este o idee buna sa faceti un plan de masa sau un meniu pentru a utiliza ceea ce a mai ramas.

Cheia unui plan bun de masa este sa aveti diferite tipuri de alimente in fiecare zi si sa le pastrati simple. Si una dintre cele mai simple modalitati de a folosi resturile de carne sau legume este intr-o placinta. Adaugati doar un sos alb sau de branza la legume, sunca sau pui si puneti un capac de patiserie sau mai bine acoperiti cu piure de cartofi. Faceti acelasi lucru cu carne de vita sau miel, folositi doar sos de ciuperci in loc de sos alb.

In ceea ce priveste piureul de cartofi, acestia sunt unul dintre eroii ramasi din toate timpurile, sunt atat de versatili; minunati pentru vechea bule si scartaitul vechi - pot fi prajiti cu legume daca va intrebati. De asemenea, sunt foarte usor de rostogolit in crochete, puteti adauga niste sunca cubulete, pui gatit sau curcan si pur si simplu imbracati cu pesmet. Merita sa faceti un amestec suplimentar doar pentru a-ti ramane ceva!

Unele alte lucruri de facut cu resturile includ transformarea orezului gatit in orez prajit cu ou. Sau salvarea legumelor prajite transformandu-le intr-o salata gourmet de legume fripte. Pur si simplu stropiti cu otet balsamic, asezati pe niste frunze si acoperiti-le cu resturi. Si daca mai aveti resturi care se ascund in spatele frigiderului, faceti o topire festiva. Pentru a face acest lucru, tocati tot ce ati lasat in bucati de dimensiuni cat o muscatura, asezati-le pe paine turceasca sau ceva similar, adaugati un pic de sos de ardei iute, deasupra branza si puneti intr-un cuptor fierbinte timp de 10 minute. Da!

table manners

Maniere la masa

De la o varsta frageda, am fost invatata importanta bunelor maniere la masa. Si cred ca bunele maniere ar trebui sa se aplice cu certitudine, deoarece am vazut cum mi-au modelat interactiunile cu oamenii - si cred ca in bine.
Vezi mai multe
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL