Cele mai importante informatii despre produsele MAGGI sunt pe spatele ambalajului de produs. Pe langa modul de preparare, vei gasi deseori sfaturi folositoare cu privire la gatirea produsului.
Pentru ca tu sa stii ce ingrediente contin produsele MAGGI, lista de ingrediente este prioritara pentru noi. Mai mult, lucram constant sa o facem cat mai usor de inteles. Ti-ai dori sa stii ce valori nutritionale caracterizeaza fiecare din produsele MAGGI, cum ar fi caloriile, fibrele sau sarea per portie? Poti vedea si aceasta informatie tot pe spatele ambalajului de produs MAGGI.
Ingrediente de calitate pe care te poti baza
Cu MAGGI poti avea incredere ca doar cele mai bune ingrediente au fost folosite in creare produselor, ingrediente ce au fost testate in numeroase randuri. Un manual extins specifica cerintele pentru fiecare dintre materiile noastre prime precum metoda de cultivare, proprietatile senzoriale precum gustul si consistenta sau criteriile chimico-fizice, microbiologice si alimentare din punct de vedere legal. Unele ingrediente sunt uneori culese chiar manual, cum ar fi ierburile aromatice.
Retete imbunatatite si ce inseamna acest lucru
In mod constant, MAGGI imbunatateste retetele astfel incat aportul de sare si grasimi saturate sa fie cat mai mic posibil. Cand se poate, alegem sa schimbam chiar si ingrediente nepopulare sau greu de inteles. Noile noastre amidonuri nu mai sunt sub forma de aditivi, ci de alimente. De asemenea, materiile prime devin din ce in ce mai clare, prin urmare nu mai vorbim de „amidon”, ci de ”amidon de cartofi”.
Potentatorii de aroma si ce inseamna acestia
Iata ceva ce multi nu stiu, de exemplu: glutamatul se intalneste in mod natural in corpul uman si este si o componenta naturala a multor alimente. De exemplu, consumam glutamat cand mancam peste, rosii, ciuperci, diverse tipuri de branza sau chiar si atunci cand suntem sugari si suntem hraniti cu lapte matern. Corpul nostru produce in mod independent glutamat si o face intr-o cantitate considerabil mai mare decat cea pe care o consumam din alimente. Glutamatul joaca un rol important in functiile metabolice umane - in special in muschi, intestine si sistemul central nervos.
Cu toate acestea, extractul de drojdie este un aliment traditional. Este facut din drojdie si a fost folosit ca ingredient in asezonarea, aromatizarea si finisarea mancarurilor de mai bine de 100 ani. Poti achizitiona extract de drojdie din magazinele bio, de exemplu, si, de asemenea, il poti gasi ca ingredient de baza in cremele tartinabile disponibile in magazine.
Ingineria genetica - nu si in cazul MAGGI
Transparenta este importanta pentru noi indiferent din ce perspectiva ai privi ingredientele produselor MAGGI. Iata de ce este foarte important pentru noi sa stii ce materii prime folosim.
Acest lucru este valabil in special in ceea ce priveste cultivarea si originea materiilor. Prin urmare, materiile prime critice sunt examinate si folosite doar daca nu a fost detectat niciun material modificat genetic iar materiile prime nu au fost produse din organisme modificate genetic. Din moment ce produsele MAGGI nu contin materii modificate genetic, nu trebuie sa fie marcate conform reglementarilor aplicabile in UE privind etichetarea, aprobarea si trasabilitatea alimentelor si furajelor modificate genetic. Bineinteles, nu ne multumim doar sa stim acest lucru dar ne dorim sa impartasim si cu tine aceste informatii.
Produse create pentru toate simturile
MAGGI foloseste doar ingrediente perfecte. Toate materiile prime sunt verificate de indata ce ajung in fabricile noastre. Nu le verificam doar daca au defecte, ci le si testam din punct de vedere senzorial, spre exemplu cum arata, cum miros si ce consistenta si rezistenta au.
Bineinteles, produsele noastre pot contine doar exact ceea ce este specificat pe pachetul produsului. Acesta e motivul pentru care aplicam si alte masuri de siguranta in urma liniilor de productie. Detectoarele de metale, controlul gramajelor, scanarea produselor de pe banda sau pregatirea mostrelor - sistemele noastre extrem de sensibile inregistreaza imediat orice mica neregularitate.
Dupa productie, produsele MAGGI trebuie sa treaca testul gustului in camera de degustare. Expertii nostri alimentari verifica produsele folosind criterii precum gust, culoare si consistenta. Si doar in momentul in care totul este conform reglementarilor si asteptarilor noastre, produsul poate trece mai departe spre a fi ambalat, apoi pus in comert si apoi sa ajunga in bucataria ta.