Acest fel de mâncare a fost optimizat 14 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Pe rand, se dau legumele curatate prin robot sau prin masina de tocat (pot fi taiate cu cutitul in cubulete mai mari, dupa preferinta).
Se pune ceapa la calit in ulei, dupa 3-4 minute se adauga morcovul ras, apa calda cat sa fie acoperite legumele si se lasa la fiert. Separat, se caleste carnea de porc si apoi se toarna in vasul cu legume si se lasa la fiert.
Se adauga MAGGI Felul Doi Legume si piper dupa gust.
Separat, se pun ardeii, gogosarii, ceapa si morcovul calite, inca putina apa calda, se amesteca pentru omogenizare si se pune vasul la foc mediu.
Se spala orezul si se lasa la inmuiat intr-un vas cu apa rece.
Se da focul la mare, se pun rosiile si sucul de rosii si se lasa pe foc pana ce amestecul devine mai consistent.
Se adauga zaharul si se lasa pe foc pana acesta se dizolva, apoi se stinge focul.
Separat, se fierbe orezul conform instructiunilor de pe pachet.
Cand legumele au inceput sa se inmoaie, se ia de pe foc si se pune tocana in farfurii, peste orezul deja fiert.