Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maruntaie de vitel cu mamaliguta

0
29 Min
Uşor

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

700 g
Maruntaie vitel (inima, rinichi, ficat)
100 ml
Ulei de floarea soarelui
510 g
Ceapa
120 g
Ardei gras
1 lingurita
Boia dulce
5 g
Piper negru
1 cana
Apa
1 catel
Usturoi
546 g
Rosii
1 legatura
Patrunjel verde
200 g
Faina de porumb
4 
Oua
50 g
Telemea

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
102.35 g
Proteină
19.06 g
Carbohidrați
39.06 g
Energie
1150.91 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

29 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se taie marunt maruntaiele de vitel.
Etapa 2
10 Min
Intr-o cratita potrivita ca marime se pune ulei, se incinge bine si se adauga cepele si ardeiul tocate marunt si bucatile de maruntaie de vitel.
Etapa 3
1 Min
Se lasa intai la foc mare in timp ce se amesteca des, dupa care se reduce focul si se adauga condimentele: boia dulce, piper si MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
1 Min
Se adauga 1 cana de apa (daca e necesar) si se lasa pe foc pana ce carnea e foarte bine fiarta.
Etapa 5
10 Min
Spre final se adauga usturoiul maruntit, rosiile maruntite si patrunjelul tocat. Separat se face o mamaliga mai tare.
Etapa 6
1 Min
Pe fiecare farfurie se serveste o portie de mamaliguta, peste care se pune un ou ochi, alaturi de tochitura.
Etapa 7
1 Min
Se rade deasupra branza telemea.
Maruntaie de vitel cu mamaliguta

Etapa 1 de 7

Se taie marunt maruntaiele de vitel.

Maruntaie de vitel cu mamaliguta

Etapa 2 de 7

Intr-o cratita potrivita ca marime se pune ulei, se incinge bine si se adauga cepele si ardeiul tocate marunt si bucatile de maruntaie de vitel.

Maruntaie de vitel cu mamaliguta

Etapa 3 de 7

Se lasa intai la foc mare in timp ce se amesteca des, dupa care se reduce focul si se adauga condimentele: boia dulce, piper si MAGGI Secretul Gustului Legume.

Maruntaie de vitel cu mamaliguta

Etapa 4 de 7

Se adauga 1 cana de apa (daca e necesar) si se lasa pe foc pana ce carnea e foarte bine fiarta.

Maruntaie de vitel cu mamaliguta

Etapa 5 de 7

Spre final se adauga usturoiul maruntit, rosiile maruntite si patrunjelul tocat. Separat se face o mamaliga mai tare.

Maruntaie de vitel cu mamaliguta

Etapa 6 de 7

Pe fiecare farfurie se serveste o portie de mamaliguta, peste care se pune un ou ochi, alaturi de tochitura.

Maruntaie de vitel cu mamaliguta

Etapa 7 de 7

Se rade deasupra branza telemea.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator