Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jambon la cuptor

0
888 Min
Provocator

Ingrediente

-
6 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

2 kg
Carne de porc
100 g
Cuisoare
50 g
Slanina
500 g
Sfecla
200 g
Hrean
500 g
Faina de grau
500 g
Faina de porumb
15 g
MAGGI Felul Doi Legume

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
3502.95 kcal
Proteină
30.71 g
Carbohidrați
143.84 g
grăsimi
312.75 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

888 Minutes
Etapa 1
720 Min
Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.
Etapa 2
15 Min
Se aseaza in tava un strat de slanina taiata felii, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 3
5 Min
Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.
Etapa 4
120 Min
Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.
Etapa 5
15 Min
Cuisoarele se fierb in putina apa.
Etapa 6
2 Min
Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.
Etapa 7
10 Min
Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.
Etapa 8
1 Min
Jambonul se serveste rece.
Jambon la cuptor

Etapa 1 de 8

Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.

Jambon la cuptor

Etapa 2 de 8

Se aseaza in tava un strat de slanina taiata felii, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Felul Doi Legume.

Jambon la cuptor

Etapa 3 de 8

Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.

Jambon la cuptor

Etapa 4 de 8

Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.

Jambon la cuptor

Etapa 5 de 8

Cuisoarele se fierb in putina apa.

Jambon la cuptor

Etapa 6 de 8

Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.

Jambon la cuptor

Etapa 7 de 8

Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.

Jambon la cuptor

Etapa 8 de 8

Jambonul se serveste rece.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator