Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Jambon la cuptor
Cumpără acum

Jambon la cuptor

(0)
888 Min
Intermediar
Cumpără acum
In selectia atenta de retete cu carne de porc, de pe site-ul nostru, am inclus si reteta de jambon la cuptor, o mancare gatita care-ti lasa gura apa.

Ingrediente

30 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 30 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
Jambon de porc
20  g
Cuisoare
500  g
Sfecla
100  g
Hrean
150  g
Faina de grau
100  g
Faina de porumb
15  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
2.4 g
Energie
509.9 kcal
grăsimi
53.8 g
Proteină
3.7 g
Informatie per portie

Instructiuni

888 Minutes
  • Etapa 1

    720 Min
    Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.
  • Etapa 2

    15 Min
    Se pune intr-o tava hartie de copt, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 3

    5 Min
    Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.
  • Etapa 4

    120 Min
    Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.
  • Etapa 5

    15 Min
    Cuisoarele se fierb in putina apa.
  • Etapa 6

    2 Min
    Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.
  • Etapa 7

    10 Min
    Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.
  • Etapa 8

    1 Min
    Jambonul se serveste rece.
Jambon la cuptor

Etapa 1 de 8

Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.

Jambon la cuptor

Etapa 2 de 8

Etapa 2

Se pune intr-o tava hartie de copt, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.

Jambon la cuptor

Etapa 3 de 8

Etapa 3

Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.

Jambon la cuptor

Etapa 4 de 8

Etapa 4

Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.

Jambon la cuptor

Etapa 5 de 8

Etapa 5

Cuisoarele se fierb in putina apa.

Jambon la cuptor

Etapa 6 de 8

Etapa 6

Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.

Jambon la cuptor

Etapa 7 de 8

Etapa 7

Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.

Jambon la cuptor

Etapa 8 de 8

Etapa 8

Jambonul se serveste rece.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
8 + 4 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • authencity
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • Din cuptor
  • european
  • Fel principal
  • Local
  • Mesa in familie
  • Porc
  • Toamna
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Declarație de accesibilitate
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL