Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

0
49Min
Uşor

Ingrediente

-
3 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 3 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500 g
Morcov
150 g
Parmezan
5 ml
Ulei de masline
5 g
Usturoi praf
3 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
2 g
Piper negru
0.33 legatura
Patrunjel proaspat
35 g
Maioneza
6 g
Capere
5 ml
Suc de lamaie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
344.17 kcal
Proteină
21.16 g
Carbohidrați
19.91 g
grăsimi
20.52 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

49 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se amesteca intr-un bol morcovii taiati felii cu parmezanul, uleiul de masline, usturoiul granulat, Maggi Secretul Gustului de Legume si piperul.
Etapa 2
3 Min
Se asaza feliile de morcov pe o tava pe care ai pus, in prealabil, o hartie de copt.
Etapa 3
30 Min
Se coc feliile de morcov la 180°C timp de 20 de minute. Apoi se intorc feliile de morcov pe cealalta parte si se lasa pentru inca 10 minute la cuptor.
Etapa 4
1 Min
Se scoate tava de la cuptor si se presara pe deasupra feliilor de morcovi patrunjelul tocat marunt.
Etapa 5
5 Min
Pentru a prepara sosul aioli, care merge minunat cu aceasta reteta, se amesteca intr-un bol mic maioneza cu caperele, sucul de lamaie si putin patrunjel.
Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

Etapa 1 de 5

Se amesteca intr-un bol morcovii taiati felii cu parmezanul, uleiul de masline, usturoiul granulat, Maggi Secretul Gustului de Legume si piperul.

Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

Etapa 2 de 5

Se asaza feliile de morcov pe o tava pe care ai pus, in prealabil, o hartie de copt.

Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

Etapa 3 de 5

Se coc feliile de morcov la 180°C timp de 20 de minute. Apoi se intorc feliile de morcov pe cealalta parte si se lasa pentru inca 10 minute la cuptor.

Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

Etapa 4 de 5

Se scoate tava de la cuptor si se presara pe deasupra feliilor de morcovi patrunjelul tocat marunt.

Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

Etapa 5 de 5

Pentru a prepara sosul aioli, care merge minunat cu aceasta reteta, se amesteca intr-un bol mic maioneza cu caperele, sucul de lamaie si putin patrunjel.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator