Aripi de pui coapte in sare

bookmark_borderFel principal people4 access_time30 - 60 minute Usor
Alege ceva simplu si gustos pentru masa de pranz cu familia: aripi de pui coapte in sare.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se curata aripile de pui si se lasa la marinat aprox. 30 minute intr-un amestec de bere si MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga cu usturoi.

  2. Se toarna sarea intr-o tava de cuptor si se aseaza deasupra aripile de pui marinate si scurse bine.

  3. Se condimenteaza cu piper puiul si se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 1 ora.

  4. Inainte de masa, se iau aripile de pui si se scutura de crusta de sare.

Serveste aceasta reteta inedita la pranz sau la cina, langa o garnitura de legume proaspete. Nu uita sa ii chemi la masa si pe cei dragi. Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta