Tocanita de ciuperci cu mamaliguta
53Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
815.41 kcal
Carbohidrați
106.17 g
Proteină
24.61 g
grăsimi
33.53 g
Informatie per portie
Instructiuni
53 Minutes
Etapa 1
8 Min
Se curata ceapa, ardeii grasi si ciupercile, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
15 Min
Dupa ce s-au calit, se adauga apa pana se acopera compozitia si se lasa la fiert aproximativ un sfert de ora.
Etapa 3
5 Min
Separat se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Etapa 4
3 Min
La sfarsitul prepararii se adauga piperul, MAGGI Felul Doi Legume si se presara deasupra patrunjel tocat.
Etapa 5
5 Min
Pentru mamaliga se pune apa la fiert si se aduga sare, iar cand fierbe apa se adauga malaiul, putin cate putin si se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.
Etapa 6
15 Min
Se fierbe aproximativ 10-15 minute, dupa care se lasa putin la racit.
Etapa 7
2 Min
Pe o farfurie se pune o gramajoara de mamaliga, langa care se aseaza tocanita de ciuperci.
Comenteaza 0