Sufleu de paste cu branza si sunca
66Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
grăsimi
27.03 g
Proteină
46.86 g
Carbohidrați
97.93 g
Energie
795.67 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
66 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se pun la fiert pastele si se incinge cuptorul.
Etapa 2
10 Min
Intr-un castron se pregateste sosul din branza rasa amestecata cu jumatate din sunca/baconul taiat/a felii, oul, MAGGI Felul Doi Legume si laptele si se amesteca bine.
Etapa 3
5 Min
Dupa ce au fiert pastele, se scurg, iar jumatate din cantitate se toarna intr-o tava adanca unsa cu ulei.
Etapa 4
5 Min
Peste paste adaugam amestecul se branza, iar deasupra, al doilea rand de paste.
Etapa 5
5 Min
La final se acopera cu cascavalul ras si restul de sunca/bacon.
Etapa 6
30 Min
Se da la cuptorul preincalzit la 160 grade Celsius.
Etapa 7
1 Min
Se serveste cald.
Comenteaza 0