Pulpe de pui crocante la cuptor
82Min
Uşor
400 g
Pulpe de pui
300 g
Rosii
5 g
Busuioc proaspat
300 g
Ceapa
4 catei
Usturoi
50 ml
Ulei de masline
10 g
Rozmarin proaspat
1 l
Apa
5 g
Piper negru
5 g
Sare
.
Valoare nutritionala
grăsimi
28.89 g
Proteină
18.35 g
Carbohidrați
12.43 g
Energie
382.37 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
82 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se taie rosiile cherry in jumatati (poti folosi si rosii normale, taiate cuburi) si ceapa in sferturi, iar usturoiul se zdrobeste. Toate se pun intr-o tava pentru cuptor pe langa pulpele de pui, alaturi de rozmarin si busuioc.
Etapa 2
5 Min
Se pune apa la fiert. Cand aceasta fierbe, se dizolva MAGGI Felul Doi Legume. Se toarna peste pulpele si legumele care, de asemenea, se stropesc cu ulei si se presara cu sare si piper.
Etapa 3
60 Min
Se lasa la cuptor la 150-160 grade Celsius pentru 55-60 minute.
Etapa 4
2 Min
Pulpele vor deveni crocante la exterior dar vor ramane fragede la interior.
Comenteaza 0