Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Pui rumenit la tigaie
Video reteta

45 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
45 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
17g / 25%
Carbohidrați
1.9g / 3%
grăsimi
20.9g / 71%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Pui rumenit la tigaie

+

Pui rumenit la tigaie

Intoarce-te

Pui rumenit la tigaie

(0)
39Min
Intermediar

Ingrediente

2 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  lingurita
MAGGI Secretul Gustului Legume
4 
Pulpe de pui
10  ml
Ulei de floarea soarelui
1  legatura
Patrunjel proaspat
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
267 kcal
Proteină
17 g
Carbohidrați
1.91 g
grăsimi
20.89 g
Informatie per portie

Instructiuni

39 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Condimentați puiul cu Maggi Secretul Gustului Legume, masand condimentul in bucatile de carne, si asteptati 10 de minute.
  • Etapa 2

    6 Min
    Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiți bucatile de pui aproximativ 6 min pe fiecare parte, pana cand se rumenesc.
  • Etapa 3

    20 Min
    Mutati bucatile de pui intr-o tava si coaceti la cuptor pentru 20 min, la temperatura medie.
  • Etapa 4

    3 Min
    Serviti cu patrunjel proaspat tocat si cartofi prajiti sau piure. Pofta buna!
Pui rumenit la tigaie

Etapa 1 de 4

Etapa 1
: Pulpe de pui, MAGGI Secretul Gustului Legume

Condimentați puiul cu Maggi Secretul Gustului Legume, masand condimentul in bucatile de carne, si asteptati 10 de minute.

Pui rumenit la tigaie

Etapa 2 de 4

Etapa 2
: Pulpe de pui

Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiți bucatile de pui aproximativ 6 min pe fiecare parte, pana cand se rumenesc.

Pui rumenit la tigaie

Etapa 3 de 4

Etapa 3
: Pulpe de pui, Ulei de floarea soarelui

Mutati bucatile de pui intr-o tava si coaceti la cuptor pentru 20 min, la temperatura medie.

Pui rumenit la tigaie

Etapa 4 de 4

Etapa 4
: Patrunjel proaspat

Serviti cu patrunjel proaspat tocat si cartofi prajiti sau piure. Pofta buna!

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
11 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Aniversare
  • Anul Nou
  • Din cuptor
  • european
  • Familie
  • Fel principal
  • Iarna
  • Mesa in familie
  • Pranz
  • Prieteni
  • Pui
  • Traditional
  • Weekend-uri
  • Zilele saptamanii

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ostropel de pui cu mamaliga

    Ostropel de pui cu mamaliga

    63 Min Intermediar
  • Chiftelute

    Chiftelute

    24 Min Intermediar
  • Bors de peste

    Bors de peste

    54 Min Intermediar
  • Friptura de pui cu bere la tigaie

    Friptura de pui cu bere la tigaie

    61 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL