Piure de mazare cu parmezan
32Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
325.98 kcal
Proteină
14.75 g
Carbohidrați
24.15 g
grăsimi
19.57 g
Informatie per portie
Instructiuni
32 Minutes
Etapa 1
12 Min
Se pune o cratita cu putina apa la fiert iar deasupra se aseaza o sita si se gateste mazarea la aburi timp de 10 minute. Cratita trebuie sa fie acoperita.
Etapa 2
3 Min
Folosind un robot de bucatarie, se piseaza intai cateii de usturoi.
Etapa 3
3 Min
Se adauga in robot mazarea gatita la aburi, patrunjelul, smantana, parmezanul, MAGGI Secretul Gustului Legume si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare, la nevoie.
Etapa 4
8 Min
Se mixeaza bine, se adauga laptele si se mai amesteca pana la omogenizare.
Etapa 5
5 Min
Se adauga uleiul de masline in trei transe si se amesteca pana se formeaza un piure fin.
Etapa 6
1 Min
La nevoie, se ajusteaza gustul cu sare si piper.
Comenteaza 0