Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne

Piure de mazare cu parmezan

(0)
32Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4  catei
Usturoi
500  g
Mazare boabe
1  legatura
Patrunjel verde
5  linguri
Smantana
20  g
Lapte
60  g
Parmezan
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
15  g
Sare
15  g
Piper negru
50  ml
Ulei de masline
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
325.98 kcal
Proteină
14.75 g
Carbohidrați
24.15 g
grăsimi
19.57 g
Informatie per portie

Instructiuni

32 Minutes
  • Etapa 1

    12 Min
    Se pune o cratita cu putina apa la fiert iar deasupra se aseaza o sita si se gateste mazarea la aburi timp de 10 minute. Cratita trebuie sa fie acoperita.
  • Etapa 2

    3 Min
    Folosind un robot de bucatarie, se piseaza intai cateii de usturoi.
  • Etapa 3

    3 Min
    Se adauga in robot mazarea gatita la aburi, patrunjelul, smantana, parmezanul, MAGGI Secretul Gustului Legume si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare, la nevoie.
  • Etapa 4

    8 Min
    Se mixeaza bine, se adauga laptele si se mai amesteca pana la omogenizare.
  • Etapa 5

    5 Min
    Se adauga uleiul de masline in trei transe si se amesteca pana se formeaza un piure fin.
  • Etapa 6

    1 Min
    La nevoie, se ajusteaza gustul cu sare si piper.
Piure de mazare cu parmezan

Etapa 1 de 6

Se pune o cratita cu putina apa la fiert iar deasupra se aseaza o sita si se gateste mazarea la aburi timp de 10 minute. Cratita trebuie sa fie acoperita.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 2 de 6

Folosind un robot de bucatarie, se piseaza intai cateii de usturoi.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 3 de 6

Se adauga in robot mazarea gatita la aburi, patrunjelul, smantana, parmezanul, MAGGI Secretul Gustului Legume si se asezoneaza dupa gust cu piper si sare, la nevoie.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 4 de 6

Se mixeaza bine, se adauga laptele si se mai amesteca pana la omogenizare.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 5 de 6

Se adauga uleiul de masline in trei transe si se amesteca pana se formeaza un piure fin.

Piure de mazare cu parmezan

Etapa 6 de 6

La nevoie, se ajusteaza gustul cu sare si piper.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Get new captcha!
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • Garnitura
  • Mediteranean

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciulama de ciuperci

    28 Min Intermediar
  • Cartofi cu branza la cuptor

    88 Min Uşor
  • Paste cu somon afumat

    46 Min Intermediar
  • Placinta ciobanului cu pui

    103 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal