Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Piftie din carne de porc
60 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
60 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
29.6g / 52%
Carbohidrați
5.2g / 10%
grăsimi
9.6g / 38%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Piftie din carne de porc

+

Piftie din carne de porc

Intoarce-te

Piftie din carne de porc

(0)
4832Min
Provocator

Ingrediente

20 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 20 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
Carne de porc
1  bucata
Cap porc, cu urechi
200  g
Morcov
10  g
Piper negru
30  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
2  plicuri
Gelatina la plic
300  g
Ceapa
3  capatani
Usturoi
10  g
MAGGI Cub Legume
500  g
Picior de porc, cu copita
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
232.33 kcal
Proteină
29.59 g
Carbohidrați
5.16 g
grăsimi
9.59 g
Informatie per portie

Instructiuni

4832 Minutes
  • Etapa 1

    17 Min
    Urechea si piciorusele se parlesc si se cresteaza din loc in loc. Se portioneaza capatana in bucati mai mici. Rasolul se feliaza ca sa fiarba bine si sa iasa gelatina din oase.
  • Etapa 2

    2400 Min
    Se pun toate (cu tot cu oase) la fiert intr-o oala de 10 litri si se umple cu apa. Apa se pune o singura data, la inceput, nu se mai completeaza dupa! Se adauga 1 MAGGI Cub de legume si 2-3 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume. Se pune la foc potrivit si se spumeaza, apoi se pun morcovii, piperul si sare, daca mai e nevoie (dupa gust). Dupa ce am luat spuma, adaugam 2-3 cepe, ca zeama sa iasa limpede. Se fierb cam 3-4 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. Apa trebuie sa scada mai mult de jumatate.
  • Etapa 3

    5 Min
    Intre timp, se curata usturoiul, se piseaza si se prepara mujdeiul la care se adauga o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume. Cele 2 pliculete de gelatina se dizolva cu apa calduta intr-o cana.
  • Etapa 4

    10 Min
    Dupa ce a fiert carnea, se ia de pe foc si se scoate intr-un vas, se portioneaza cu grija, fiind fierbinte. Se aranjeaza in castroane. In zeama care a ramas se pun: gelatina si mujdeiul si se amesteca bine. Se vantura de 5-6 ori in alta oala.
  • Etapa 5

    2400 Min
    Abia acum se strecoara toata zeama, care se adauga in castroanele cu carne. Se lasa la rece pana se intareste.
Piftie din carne de porc

Etapa 1 de 5

Urechea si piciorusele se parlesc si se cresteaza din loc in loc. Se portioneaza capatana in bucati mai mici. Rasolul se feliaza ca sa fiarba bine si sa iasa gelatina din oase.

Piftie din carne de porc

Etapa 2 de 5

Se pun toate (cu tot cu oase) la fiert intr-o oala de 10 litri si se umple cu apa. Apa se pune o singura data, la inceput, nu se mai completeaza dupa! Se adauga 1 MAGGI Cub de legume si 2-3 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume. Se pune la foc potrivit si se spumeaza, apoi se pun morcovii, piperul si sare, daca mai e nevoie (dupa gust). Dupa ce am luat spuma, adaugam 2-3 cepe, ca zeama sa iasa limpede. Se fierb cam 3-4 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. Apa trebuie sa scada mai mult de jumatate.

Piftie din carne de porc

Etapa 3 de 5

Intre timp, se curata usturoiul, se piseaza si se prepara mujdeiul la care se adauga o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume. Cele 2 pliculete de gelatina se dizolva cu apa calduta intr-o cana.

Piftie din carne de porc

Etapa 4 de 5

Dupa ce a fiert carnea, se ia de pe foc si se scoate intr-un vas, se portioneaza cu grija, fiind fierbinte. Se aranjeaza in castroane. In zeama care a ramas se pun: gelatina si mujdeiul si se amesteca bine. Se vantura de 5-6 ori in alta oala.

Piftie din carne de porc

Etapa 5 de 5

Abia acum se strecoara toata zeama, care se adauga in castroanele cu carne. Se lasa la rece pana se intareste.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Balcanic
  • Cina
  • Fel principal
  • Local

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Supa de legume simpla

    Supa de legume simpla

    72 Min Uşor
  • Ciorba de burta

    Ciorba de burta

    73 Min Provocator
  • Ciorba de pui

    Ciorba de pui

    87 Min Uşor
  • Ciorba radauteana

    Ciorba radauteana

    69 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL