Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Parjoale cu sos de rosii
55 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
55 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Aperitiv
adauga la masa
Garnitura
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
19g / 21%
Carbohidrați
20.6g / 22%
grăsimi
23.4g / 57%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Parjoale cu sos de rosii

+

Parjoale cu sos de rosii

Intoarce-te

Parjoale cu sos de rosii

(0)
130Min
Intermediar
Cumpara acum

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
carne de vita tocata
250  g
Carne tocata de porc
5  catei
Usturoi
150  g
Ceapa
1  legatura
Patrunjel proaspat
1  legatura
Marar
150  g
Paine
100  g
Oua
20  g
MAGGI Felul Doi Legume
15  g
Faina de grau
75  ml
Ulei de floarea soarelui
600  g
Rosii bucati la conserva
1  frunza
Dafin
40  g
Miere
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
367.33 kcal
Proteină
18.96 g
Carbohidrați
20.56 g
grăsimi
23.36 g
Informatie per portie

Instructiuni

130 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.
  • Etapa 2

    10 Min
    Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.
  • Etapa 3

    3 Min
    Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.
  • Etapa 4

    5 Min
    Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.
  • Etapa 5

    10 Min
    Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.
  • Etapa 6

    5 Min
    Rostogoleste bilutele formate prin faina.
  • Etapa 7

    20 Min
    Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.
  • Etapa 8

    10 Min
    Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.
  • Etapa 9

    2 Min
    Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.
  • Etapa 10

    5 Min
    Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.
  • Etapa 11

    10 Min
    Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.
  • Etapa 12

    25 Min
    Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.
  • Etapa 13

    10 Min
    Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.
Parjoale cu sos de rosii

Etapa 1 de 13

Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 2 de 13

Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 3 de 13

Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 4 de 13

Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 5 de 13

Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 6 de 13

Rostogoleste bilutele formate prin faina.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 7 de 13

Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 8 de 13

Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 9 de 13

Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 10 de 13

Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 11 de 13

Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 12 de 13

Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.

Parjoale cu sos de rosii

Etapa 13 de 13

Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 6 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • european
  • Fel principal
  • Pranz

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Miel la cuptor cu vin rosu

    Miel la cuptor cu vin rosu

    460 Min Intermediar
  • Tocanita de vita cu sos de ceapa

    Tocanita de vita cu sos de ceapa

    112 Min Intermediar
  • Noodles mongolezi cu vita si ardei

    Noodles mongolezi cu vita si ardei

    51 Min Uşor
  • Gulas de vita

    Gulas de vita

    201 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL