Parjoale cu sos de rosii
130Min
Intermediar
350 g
Carne tocata de vita
250 g
Carne de porc
5 catei
Usturoi
150 g
Ceapa
1 legatura
Patrunjel proaspat
1 legatura
Marar
150 g
Paine
100 g
Oua
70 g
MAGGI Felul Doi Legume
15 g
Faina de grau
75 ml
Ulei de floarea soarelui
600 g
Rosii la conserva
1 frunza
Dafin
40 g
Miere
.
Valoare nutritionala
Energie
516.08 kcal
Proteină
11.92 g
Carbohidrați
23.14 g
grăsimi
41.26 g
Informatie per portie
Instructiuni
130 Minutes
Etapa 1
15 Min
Pregateste carnea tocata: taie carnea in bucatele si adauga in masina de tocat alternativ carne de vita si porc, pentru ca ele sa se amestece.
Etapa 2
10 Min
Taie marunt 3 catei de usturoi, ceapa, patrunjelul si mararul.
Etapa 3
3 Min
Faramiteaza painea, dupa ce ai inmuiat-o putin cu apa.
Etapa 4
5 Min
Amesteca ingredientele pregatite mai sus intr-un bol mare: carnea, legumele si painea. Adauga ouale si MAGGI Felul Doi Legume, dupa gust. Recomandam 2.5g de produs pentru o portie de 250g.
Etapa 5
10 Min
Amesteca ingredientele cu mainile pana formezi o pasta. Apoi ia cantitati mici si formeaza bilute de carne. Iti poti umezi mainile din cand in cand intr-un bol cu apa.
Etapa 6
5 Min
Rostogoleste bilutele formate prin faina.
Etapa 7
20 Min
Intr-o tigaie, pune 3 linguri de ulei. Asteapta pana se incinge, apoi adauga parjoalele. Lasa-le la prajit pana devin rumene pe toate partile.
Etapa 8
10 Min
Dupa ce ai prajit parjoalele, lasa-le la scurs pe o farfurie, pe un prosop de hartie.
Etapa 9
2 Min
Preincalzeste cuptorul la 180-200°C.
Etapa 10
5 Min
Acum poti pregati sosul: intr-o oala mica incinge 2 linguri de ulei, adauga rosiile pasate, foaia de dafin, mierea, usturoiul taiat si MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 11
10 Min
Amesteca totul si lasa sosul la fiert timp de 10 minute. Amesteca din cand in cand.
Etapa 12
25 Min
Pentru urmatorul pas, pune parjoalele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de rosii si acopera cu o folie de aluminiu. Pune totul la cuptor pentru 25-30 minute.
Etapa 13
10 Min
Dupa 25-30 minute, inlatura folia de aluminiu si mai lasa la copt timp de 10 minute.
Comenteaza 0