Noodles chinezesti cu porc si ceapa
38Min
Uşor
180 g
Carne de porc
5 g
Sare
10 g
Piper negru
15 ml
Apa
15 ml
Sos de soia
5 g
Ulei de susan
3 ml
Sos de stridii
7 g
Zahar brun
3 g
Piper alb
7 g
Amidon de porumb
3 g
Chilli
1 catel
Usturoi
25 g
Ghimbir proaspat
500 g
Dovlecel
70 g
Ardei gras
160 g
Ciuperci
5 cani
Apa
240 g
MAGGI Magic Asia Noodles Instant Chili si Jalapeno
20 g
Ceapa verde
15 g
Susan seminte
.
Valoare nutritionala
Energie
1471.95 kcal
Proteină
26.14 g
Carbohidrați
29.68 g
grăsimi
108.23 g
Informatie per portie
Instructiuni
38 Minutes
Etapa 1
3 Min
Intr-un bol, se asezoneaza carnea de porc cu sare si piper.
Etapa 2
5 Min
Intr-un bol separat, se amesteca ingredientele pentru sos: apa, sosul de soia, uleiul de susan, sosul de stridii, cherry-ul sec, zaharul brun, piperul alb, amidonul de porumb si pasta chili si lasa sosul deoparte.
Etapa 3
5 Min
Se caleste porcul, amestecand din cand in cand pentru a carameliza bucatile.
Etapa 4
5 Min
Se adauga usturoiul si ghimbirul ras si continua sa gatesti pentru aprox. 5 minute.
Etapa 5
5 Min
Se adauga ardeiul, dovlecelul si ciupercile, toate taiate fideluta si se calesc usor.
Etapa 6
7 Min
Separat, se toarna apa fiarta peste continutul pachetelor Magic Asia Noodles Instant Chili. Se lasa 3-5 min, dupa care se amesteca. Se scurg bine de zeama.
Etapa 7
3 Min
Se adauga noodles in tigaia de pe foc si se adauga sosul.
Etapa 8
3 Min
Se amesteca bine si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper, pasta chili sau ceapa verde.
Etapa 9
2 Min
Se ia de pe foc si se presara deasupra seminte de susan, dupa preferinte.
Comenteaza 0