Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se spala ciupercile, se curata si se lasa la uscat.
Etapa 2
10 Min
Se taie marunt si se condimenteaza.
Etapa 3
3 Min
Untul se pune intr-o cratita la incins.
Etapa 4
10 Min
Cand s-a topit se adauga ciupercile sa se soteze 10 minute.
Etapa 5
3 Min
Inainte de a opri focul se adauga verdeata tocata, piperul, MAGGI Secretul Gustului Legume si usturoiul pisat.
Etapa 6
2 Min
Dupa gust, se poate adauga si zeama de lamaie
Etapa 1
de
6
Se spala ciupercile, se curata si se lasa la uscat.
Etapa 2
de
6
Se taie marunt si se condimenteaza.
Etapa 3
de
6
Untul se pune intr-o cratita la incins.
Etapa 4
de
6
Cand s-a topit se adauga ciupercile sa se soteze 10 minute.
Etapa 5
de
6
Inainte de a opri focul se adauga verdeata tocata, piperul, MAGGI Secretul Gustului Legume si usturoiul pisat.
Etapa 6
de
6
Dupa gust, se poate adauga si zeama de lamaie
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici