Garnitura de ciuperci
33Min
Uşor
1 kg
Ciuperci
100 g
Unt
1 lingurita
Boia dulce
0.5 lingurita
Piper negru
2 catei
Usturoi
1 legatura
Marar
1 legatura
Patrunjel verde
.
Valoare nutritionala
grăsimi
21.51 g
Proteină
9.08 g
Carbohidrați
10.97 g
Energie
251.14 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
33 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se spala ciupercile, se curata si se lasa la uscat.
Etapa 2
10 Min
Se taie marunt si se condimenteaza.
Etapa 3
3 Min
Untul se pune intr-o cratita la incins.
Etapa 4
10 Min
Cand s-a topit se adauga ciupercile sa se soteze 10 minute.
Etapa 5
3 Min
Inainte de a opri focul se adauga verdeata tocata, piperul, MAGGI Secretul Gustului Legume si usturoiul pisat.
Etapa 6
2 Min
Dupa gust, se poate adauga si zeama de lamaie
Comenteaza 0