Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Friptură de vită cu porumb

(0)
60Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

400  g
Bucată friptură
200  g
Porumb
100  g
Faina de porumb
1  bucata
Ardei chilli
0.25  lingurita
Sare
0.5  lingurita
Piper alb
1  tija
Ceapa verde
50  g
Unt
3  catei
Usturoi
0.33  lingurita
Rozmarin proaspat
0.5  lingurita
Zahar brun
1  bucata
Lime

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
410.07 kcal
Proteină
26.65 g
Carbohidrați
31.54 g
grăsimi
20.87 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

60 Minutes
Etapa 1
10 Min
Puneți MAGGI muștar pe friptură și lăsați-o să se odihnească pentru 10 minute.
Etapa 2
20 Min
Într-un castron amestacați sarea, piperul și făina de porumb. Rulați carnea în acest amestec.
Etapa 3
10 Min
Puneți jumătate din unt, rozmarin și usturoiul într-o tigaie încălzită. Când untul este topit, puneți carnea și lăsați-o la rumenit pe fiecare parte pentru 3 minute (doar pentru a deveni crocantă)
Etapa 4
10 Min
Puneți friptura în cuptor la 250 °C pentru 10 minute.
Etapa 5
5 Min
În timp ce friptura este la cuptor, puneți restul de unt într-o tigaie cu chilli, piper, ceapă verde și porumb. Condimentați legumele cu puțin zahăr, sare și piper și prăjiți-le pentru 5 minute.
Etapa 6
5 Min
Când totul este gata, serviți friptura cu sosul făcut din suc de lime, MAGGI muștar , MAGGI maioneză, alături de o salată.
Friptură de vită cu porumb

Etapa 1 de 6

: Bucată friptură, MAGGI Mustar 250g

Puneți MAGGI muștar pe friptură și lăsați-o să se odihnească pentru 10 minute.

Friptură de vită cu porumb

Etapa 2 de 6

: Faina de porumb, Piper alb, Sare

Într-un castron amestacați sarea, piperul și făina de porumb. Rulați carnea în acest amestec.

Friptură de vită cu porumb

Etapa 3 de 6

: Piper alb, Zahar brun, Rozmarin proaspat, Unt

Puneți jumătate din unt, rozmarin și usturoiul într-o tigaie încălzită. Când untul este topit, puneți carnea și lăsați-o la rumenit pe fiecare parte pentru 3 minute (doar pentru a deveni crocantă)

Friptură de vită cu porumb

Etapa 4 de 6

Puneți friptura în cuptor la 250 °C pentru 10 minute.

Friptură de vită cu porumb

Etapa 5 de 6

În timp ce friptura este la cuptor, puneți restul de unt într-o tigaie cu chilli, piper, ceapă verde și porumb. Condimentați legumele cu puțin zahăr, sare și piper și prăjiți-le pentru 5 minute.

Friptură de vită cu porumb

Etapa 6 de 6

: Lime, MAGGI Mustar 250g, MAGGI Sos de Maioneza 235g

Când totul este gata, serviți friptura cu sosul făcut din suc de lime, MAGGI muștar , MAGGI maioneză, alături de o salată.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha