Friptura de pui la cuptor
90Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
254.72 kcal
Carbohidrați
5.75 g
Proteină
17.65 g
grăsimi
16.23 g
Informatie per portie
Instructiuni
90 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se taie morcovul, rosia si usturoiul bucati. Se pun cele 8 copanele de pui (aproximativ 1 kg) in punga de gatit, impreuna cu legumele taiate.
Etapa 2
10 Min
Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga picant, inchide punga, se amesteca usor copanelele pentru a distribui uniform condimentele si se inteapa punga din loc în loc cu o furculita. Nu se adauga sare decat daca este necesar.
Etapa 3
60 Min
Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si coace totul timp de 60 de minute la foc mic (aprox 160 grade Celsius). Pentru o friptura mai crocanta, si taie si indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.
Comenteaza 0