Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
50 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
50 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Aperitiv
adauga la masa
Garnitura
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
17.7g / 29%
Carbohidrați
5.7g / 10%
grăsimi
16.2g / 60%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Friptura de pui la cuptor

(0)
90Min
Uşor
O reteta rapida si usoara de pui la cuptor cu legume. Incanta-i pe cei dragi la pranz sau la cina.

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

8 
Pulpe de pui
100  g
Morcovi
200  g
Rosii
5  catei
Usturoi
28  g
MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga picant

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
254.72 kcal
Proteină
17.65 g
Carbohidrați
5.75 g
grăsimi
16.23 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

90 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se taie morcovul, rosia si usturoiul bucati. Se pun cele 8 copanele de pui (aproximativ 1 kg) in punga de gatit, impreuna cu legumele taiate.
Etapa 2
10 Min
Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga picant, inchide punga, se amesteca usor copanelele pentru a distribui uniform condimentele si se inteapa punga din loc în loc cu o furculita. Nu se adauga sare decat daca este necesar.
Etapa 3
60 Min
Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si coace totul timp de 60 de minute la foc mic (aprox 160 grade Celsius). Pentru o friptura mai crocanta, si taie si indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.
Friptura de pui la cuptor

Etapa 1 de 3

Se taie morcovul, rosia si usturoiul bucati. Se pun cele 8 copanele de pui (aproximativ 1 kg) in punga de gatit, impreuna cu legumele taiate.

Friptura de pui la cuptor

Etapa 2 de 3

Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Pui fraged la punga picant, inchide punga, se amesteca usor copanelele pentru a distribui uniform condimentele si se inteapa punga din loc în loc cu o furculita. Nu se adauga sare decat daca este necesar.

Friptura de pui la cuptor

Etapa 3 de 3

Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si coace totul timp de 60 de minute la foc mic (aprox 160 grade Celsius). Pentru o friptura mai crocanta, si taie si indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha