Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Friptura de porc in vas de lut
70 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
70 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
34.2g / 63%
grăsimi
9g / 37%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Friptura de porc in vas de lut

+

Friptura de porc in vas de lut

Intoarce-te

Friptura de porc in vas de lut

(0)
100Min
Intermediar
Cumpara acum

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
Carne de porc
100  ml
Apa plata
0.5  lingurita
Piper negru
2  lingurite
MAGGI Felul Doi Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
227.73 kcal
Proteină
34.15 g
Carbohidrați
0 g
grăsimi
9.02 g
Informatie per portie

Instructiuni

100 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Carnea de porc spalata se aranjeaza intr-o oala din lut. Atentie: oala din lut trebuie in prealabil lasata minim 10-15 minute in apa, altfel se sparge!
  • Etapa 2

    5 Min
    Se adauga piper si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga apa si se pune la cuptorul care a fost incalzit aproximativ 5 minute la 180 grade Celsius.
  • Etapa 3

    80 Min
    Se acopera cu capacul si se lasa in cuptor timp de 45-50 minute, se intoarce si se mai lasa fara capac timp de 30 min.
Friptura de porc in vas de lut

Etapa 1 de 3

: Carne de porc

Carnea de porc spalata se aranjeaza intr-o oala din lut. Atentie: oala din lut trebuie in prealabil lasata minim 10-15 minute in apa, altfel se sparge!

Friptura de porc in vas de lut

Etapa 2 de 3

: Apa plata, Piper negru, MAGGI Felul Doi Legume

Se adauga piper si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga apa si se pune la cuptorul care a fost incalzit aproximativ 5 minute la 180 grade Celsius.

Friptura de porc in vas de lut

Etapa 3 de 3

Se acopera cu capacul si se lasa in cuptor timp de 45-50 minute, se intoarce si se mai lasa fara capac timp de 30 min.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
13 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • Fel principal
  • Local

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

    Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

    62 Min Intermediar
  • Fasole cu zeama de legume si carnati

    Fasole cu zeama de legume si carnati

    591 Min Provocator
  • Cartofi scazuti

    Cartofi scazuti

    54 Min Intermediar
  • Risotto cu pui si ciuperci​

    Risotto cu pui si ciuperci​

    27 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL