Dovlecei umpluti cu legume si cascaval
62Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
710.13 kcal
Proteină
29.2 g
Carbohidrați
33.07 g
grăsimi
52.29 g
Informatie per portie
Instructiuni
62 Minutes
Etapa 1
4 Min
Dovlecelul se spala, se taie in jumatate pe lungime, se scobeste in interior in asa fel incat peretii sa nu depaseasca 1/2cm in grosime
Etapa 2
4 Min
Miezul dovlecelului se toaca si se pune intr-o tigaie impreuna cu celelalte legume, tocate in prealabil, cu ulei si apa.
Etapa 3
6 Min
Se soteaza legumele, se adauga si orezul si se mai lasa pe foc 5-6 minute.
Etapa 4
5 Min
Dupa caz si nevoie se mai adauga apa.
Etapa 5
2 Min
Se adauga cimbrul si MAGGI Secretul Gustului Legume, se amesteca bine si se ia de pe foc.
Etapa 6
25 Min
Se umplu jumatatile de dovlecel cu amestecul rezultat si se dau la cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 20 de minute.
Etapa 7
16 Min
Se scoate tava din cuptor, se acopera cu cascavalul razuit, se mai lasa in cuptor pentru alte 15 minute.
Comenteaza 0