Chiftelute de pui cu orez
43Min
Intermediar
240 g
Ceapa
5 lingurite
Ulei de floarea soarelui
5 catei
Usturoi
61 g
Morcov
120 g
Ardei gras
2.5 g
Piper negru
2.5 g
Sare
1 legatura
Patrunjel proaspat
200 g
Orez alb
1 cana
Supa de legume
150 g
Mazare boabe
500 g
Carne tocata de pui
130 g
Cartofi
1 legatura
Marar
3 linguri
Ulei de masline
2
Oua
.
Valoare nutritionala
Energie
560.17 kcal
Carbohidrați
54.27 g
Proteină
28.35 g
grăsimi
25.59 g
Informatie per portie
Instructiuni
43 Minutes
Etapa 1
4 Min
Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in ulei, adaugandu-se si usturoiul tocat foarte marunt.
Etapa 2
3 Min
Ulterior, se pune la calit morcovul taiat in fasii.
Etapa 3
3 Min
Dupa 2-3 minute, se adauga si ardeiul taiat in bucatele alaturi de MAGGI Secretul Gustului Gaina, piper, sare dupa gust si putin patrunjel tocat.
Etapa 4
10 Min
Orezul se pune la fiert cu supa de legume si mazarea (este gata atunci cand a absorbit tot lichidul).
Etapa 5
5 Min
Carnea si cartoful se amesteca impreuna cu legumele calite, verdeata tocata, piper si sare dupa gust, oua si pesmet.
Etapa 6
15 Min
Prajim chiftelele in ulei incins si se scurg pe un prosopel de hartie.
Etapa 7
3 Min
Se servesc impreuna cu garnitura de orez.
Comenteaza 0