Cascaval la capac
28Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
653.43 kcal
Proteină
29.76 g
Carbohidrați
49.71 g
grăsimi
36.63 g
Informatie per portie
Instructiuni
28 Minutes
Etapa 1
3 Min
Cascavalul se taie in felii groase de 1,5 cm care se inmoaie in lapte.
Etapa 2
5 Min
Feliile se trec prin faina si pesmet, operatiunea repetandu-se pana la obtinerea unui invelis uniform al cascavalului.
Etapa 3
10 Min
Se pune pe foc o tigaie cu diametrul mic, se incinge bine, se adauga untul si feliile de cascaval, se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, se acopera cu un capac si se lasa sa se prajeasca.
Etapa 4
10 Min
Dupa aproximativ 2-3 minute se intorc cu un cutit si se prajesc si pe partea cealalta.
Comenteaza 0