Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Cascaval la capac
30 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
30 din 100
Este loc de imbunatatiri
Meniul tau nu este bine echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
14.9g / 18%
Carbohidrați
24.9g / 31%
grăsimi
17.3g / 50%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Cascaval la capac

+

Cascaval la capac

Intoarce-te

Cascaval la capac

(0)
28Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
150  g
Cascaval
20  g
Unt
200  g
Lapte
60  g
Faina de grau
60  g
Pesmet
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
317.75 kcal
Proteină
14.87 g
Carbohidrați
24.85 g
grăsimi
17.3 g
Informatie per portie

Instructiuni

28 Minutes
  • Etapa 1

    3 Min
    Cascavalul se taie in felii groase de 1,5 cm care se inmoaie in lapte.
  • Etapa 2

    5 Min
    Feliile se trec prin faina si pesmet, operatiunea repetandu-se pana la obtinerea unui invelis uniform al cascavalului.
  • Etapa 3

    10 Min
    Se pune pe foc o tigaie cu diametrul mic, se incinge bine, se adauga untul si feliile de cascaval, se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, se acopera cu un capac si se lasa sa se prajeasca.
  • Etapa 4

    10 Min
    Dupa aproximativ 2-3 minute se intorc cu un cutit si se prajesc si pe partea cealalta.
Cascaval la capac

Etapa 1 de 4

Cascavalul se taie in felii groase de 1,5 cm care se inmoaie in lapte.

Cascaval la capac

Etapa 2 de 4

Feliile se trec prin faina si pesmet, operatiunea repetandu-se pana la obtinerea unui invelis uniform al cascavalului.

Cascaval la capac

Etapa 3 de 4

Se pune pe foc o tigaie cu diametrul mic, se incinge bine, se adauga untul si feliile de cascaval, se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, se acopera cu un capac si se lasa sa se prajeasca.

Cascaval la capac

Etapa 4 de 4

Dupa aproximativ 2-3 minute se intorc cu un cutit si se prajesc si pe partea cealalta.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
9 + 5 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • American
  • Fel principal
  • Gustare

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Gnocchi cu sos de branza si smantana

    Gnocchi cu sos de branza si smantana

    14 Min Uşor
  • Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

    Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor

    49 Min Uşor
  • Curcan in crusta la cuptor

    Curcan in crusta la cuptor

    79 Min Uşor
  • Bulete de cascaval cu cartofi

    Bulete de cascaval cu cartofi

    55 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL