Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Cartofi copti cu usturoi la punga

Cartofi copti cu usturoi la punga

(0)
75Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

5 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 5 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
Cartofi
50  g
Unt
3  catei
Usturoi
30  g
MAGGI Ideea Zilei Cartofi copti cu usturoi la punga
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
229.36 kcal
Proteină
3.98 g
Carbohidrați
32.02 g
grăsimi
8.56 g
Informatie per portie

Instructiuni

75 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se spala cartofii, se cresteaza din loc in loc pana la jumatate si se pun in punga pentru gatit (cu coaja) impreuna cu unt si usturoi.
  • Etapa 2

    2 Min
    Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Cartofi copti cu usturoi la punga.
  • Etapa 3

    1 Min
    Se inchide punga si se agita usor. Nu se adauga sare decat daca este necesar.
  • Etapa 4

    60 Min
    Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si se coace totul timp de 60 de minute la foc mediu (200°C).
  • Etapa 5

    2 Min
    Pentru cartofi intr-o crusta delicioasa se taie si se indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.
Cartofi copti cu usturoi la punga

Etapa 1 de 5

Se spala cartofii, se cresteaza din loc in loc pana la jumatate si se pun in punga pentru gatit (cu coaja) impreuna cu unt si usturoi.

Cartofi copti cu usturoi la punga

Etapa 2 de 5

Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Cartofi copti cu usturoi la punga.

Cartofi copti cu usturoi la punga

Etapa 3 de 5

Se inchide punga si se agita usor. Nu se adauga sare decat daca este necesar.

Cartofi copti cu usturoi la punga

Etapa 4 de 5

Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si se coace totul timp de 60 de minute la foc mediu (200°C).

Cartofi copti cu usturoi la punga

Etapa 5 de 5

Pentru cartofi intr-o crusta delicioasa se taie si se indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
1 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • American
  • Cina
  • Garnitura

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Friptura de pui la cuptor

    Friptura de pui la cuptor

    90 Min Uşor
  • Scarita de porc la gratar

    Scarita de porc la gratar

    285 Min Intermediar
  • Noodles mongolezi cu vita si ardei

    Noodles mongolezi cu vita si ardei

    51 Min Uşor
  • Aripi de pui coapte in sare

    Aripi de pui coapte in sare

    102 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL