Supa de vacuta cu paste si legume. Produs deshidratat.
Paste 44.9% (faina din grau), legume deshidratate 28,5% (morcov 11%, ceapa 6,5%, pastarnac 5,6%, telina radacina, rosii, patrunjel radacina 1,5%, praz 0,4%), sare, amidon din porumb, zahar, extract din carne de vita 1,8%, arome naturale, proteine hidrolizate din soia, extract de drojdie, grasime de pui, condimente si ierburi aromatice (patrunjel frunze 0,7%, usturoi, piper negru 0,1%), ulei de floarea soarelui, sirop de zahar caramelizat, acidifiant acid citric, arome, colorant riboflavine.
per 100g/ml | |
---|---|
Valoare energetica per 100 g | 1317 kj |
Valoare energetica per 100 g | 312 kcal |
Grasimi per 100 g | 2.7 g |
Grasimi din care acizi saturati per 100 g | 0.7 g |
Glucide per 100 g | 57.6 g |
Glucide din care zaharuri per 100 g | 11.7 g |
Fibre per 100 g | 8.6 g |
Proteine per 100 g | 9.7 g |
Sare per 100 g | 10.5 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
lapte |
da
|
Poate contine | - No Values |
soia |
da
|
Poate contine | - No Values |
telina |
da
|
Poate contine | - No Values |
ou |
da
|
Poate contine | - No Values |
N/A - nu este specificat
Nu - potrivit retetei, niciun aditiv
Da - potrivit retetei, cu aditiv
Se adauga continutul plicului in 750 de ml de apa in fierbere si se amesteca bine.
Se fierbe la foc mediu timp de 8 minute si se amesteca din cand in cand.