Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne

MAGGI Supa de Vacuta cu fidea 49g

(1)
Cumpara acum
.

Informatii produs

Supa de vacuta cu paste si legume. Produs deshidratat.

.

Ingredientele produsului

Paste 44.9% (faina din grau), legume deshidratate 28,5% (morcov 11%, ceapa 6,5%, pastarnac 5,6%, telina radacina, rosii, patrunjel radacina 1,5%, praz 0,4%), sare, amidon din porumb, zahar, extract din carne de vita 1,8%, arome naturale, proteine hidrolizate din soia, extract de drojdie, grasime de pui, condimente si ierburi aromatice (patrunjel frunze 0,7%, usturoi, piper negru 0,1%), ulei de floarea soarelui, sirop de zahar caramelizat, acidifiant acid citric, arome, colorant riboflavine.

Mai multe informatii

.

Valori nutritionale produs

per 100g/ml
Valoare energetica per 100 g 1317 kj
Valoare energetica per 100 g 312 kcal
Grasimi per 100 g 2.7 g
Grasimi din care acizi saturati per 100 g 0.7 g
Glucide per 100 g 57.6 g
Glucide din care zaharuri per 100 g 11.7 g
Fibre per 100 g 8.6 g
Proteine per 100 g 9.7 g
Sare per 100 g 10.5 g
.

Alergenii din produs

Allergen Item Allergen Status Allergen Description
lapte
da
Poate contine
soia
da
Poate contine
telina
da
Poate contine
ou
da
Poate contine

N/A - nu este specificat
Nu - potrivit retetei, niciun aditiv

Da - potrivit retetei, cu aditiv

.

Caracteristici si beneficii

Incearca MAGGI Supa de vacuta cu fidea dacă vrei sa obtii o supa savuroasa si pe gustul familiei tale. Supele MAGGI iti ofera o solutie delicioasa si rapida pentru inceputul oricarei mese. In plus, varietatea gamei MAGGI satisfice toate gusturile. In numai 8-10 minute vei obtine 3 portii de supa gustoasa, numai buna de impartit cu cei dragi. Produsele existente in aceasta gama: MAGGI Supa de pui cu fidea, MAGGI Supa cu galuste, MAGGI Supa alfabet, MAGGI Supa de vacuta cu fidea.
.

Mod de preparare

Se adauga continutul plicului in 750 de ml de apa in fierbere si se amesteca bine.
Se fierbe la foc mediu timp de 8 minute si se amesteca din cand in cand.

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
6 + 6 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL