Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Macrou la cuptor
Cumpără acum

Macrou la cuptor

(0)
40 Min
Uşor
Cumpără acum
Prepara o reteta de peste la cuptor pentru o masa usoara si gustoasa: stavrid la cuptor.

Ingrediente

6 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Peste
30  ml
Ulei de masline
50  g
Lamaie
120  ml
Apa
2  bucati
MAGGI Cub Legume
2  legaturi
Patrunjel proaspat
0.5  lingurita
Piper negru
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
2 g
Energie
525.6 kcal
grăsimi
26.6 g
Proteină
65.2 g
Informatie per portie

Instructiuni

40 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Pestele (stavrid) se curata, se portioneaza, se unge cu ulei si se da la cuptorul incins la 190-200 grade Celsius, pentru 10 minute.
  • Etapa 2

    10 Min
    Se aseaza apoi pe un platou si se lasa sa se raceasca.
  • Etapa 3

    10 Min
    Se face un sos din: uleiul de masline, MAGGI Cub Legume, apa minerala, piper, sare si zeama de la 2 lamai.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se amesteca pana la omogenizare, se toarna peste pestele din platou, se presara patrunjel verde tocat si se orneaza cu felii de lamaie.
  • Etapa 5

    5 Min
    Se serveste rece.
Macrou la cuptor

Etapa 1 de 5

Pestele (stavrid) se curata, se portioneaza, se unge cu ulei si se da la cuptorul incins la 190-200 grade Celsius, pentru 10 minute.

Macrou la cuptor

Etapa 2 de 5

Se aseaza apoi pe un platou si se lasa sa se raceasca.

Macrou la cuptor

Etapa 3 de 5

Se face un sos din: uleiul de masline, MAGGI Cub Legume, apa minerala, piper, sare si zeama de la 2 lamai.

Macrou la cuptor

Etapa 4 de 5

Se amesteca pana la omogenizare, se toarna peste pestele din platou, se presara patrunjel verde tocat si se orneaza cu felii de lamaie.

Macrou la cuptor

Etapa 5 de 5

Se serveste rece.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
13 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Alte
  • Alte
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Continut scazut de zahar
  • Cu peste
  • Din cuptor
  • Dupa amiaza
  • Fel principal
  • Felul doi
  • Fructe de mare
  • Keto-Friendly
  • Mâncăruri împletite
  • Mediteranean
  • Peşte
  • Pranz
  • Sursa de proteine
  • Usor
  • Vara
  • Weekend-uri
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL