Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta Cauta
  • Conectare Conectare
  • Retete Retete
  • Produse Produse
  • Campanii Campanii
  • Blog Blog
  • MAGGI MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Aripioare de pui cu smantana
Cumpără acum

Aripioare de pui cu smantana

(0)
38 Min
Intermediar
Cumpără acum
Cine nu adora aripioarele de pui cu smantana? Iata o reteta clasica de pregatit intr-o seara de toamna.

Ingrediente

6 Porții

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Aripi de pui
50  ml
Ulei de floarea soarelui
110  g
Ceapa
20  g
Faina de grau
500  g
Smantana
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
5  g
Piper negru
1  cana
Apa plata
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
10 g
Energie
405.2 kcal
grăsimi
30.9 g
Proteină
21.1 g
Informatie per portie

Instructiuni

38 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se prajesc aripioarele in ulei incins. Se scot pe un prosop de hartie pentru a absoarbe uleiul in exces.
  • Etapa 2

    2 Min
    Se curata, se spala si se taie marunt ceapa.
  • Etapa 3

    5 Min
    Se caleste ceapa in uleiul ramas de la aripioare, apoi se adauga faina si se amesteca.
  • Etapa 4

    1 Min
    Se toarna un pahar de apa si se amesteca bine.
  • Etapa 5

    3 Min
    Se adauga smantana si se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume si cu piper.
  • Etapa 6

    7 Min
    Se lasa sa dea in clocot, apoi se adauga aripioarele prajite.
  • Etapa 7

    5 Min
    Se lasa pe foc mic pana se ingroasa sosul.
Aripioare de pui cu smantana

Etapa 1 de 7

Se prajesc aripioarele in ulei incins. Se scot pe un prosop de hartie pentru a absoarbe uleiul in exces.

Aripioare de pui cu smantana

Etapa 2 de 7

Se curata, se spala si se taie marunt ceapa.

Aripioare de pui cu smantana

Etapa 3 de 7

Se caleste ceapa in uleiul ramas de la aripioare, apoi se adauga faina si se amesteca.

Aripioare de pui cu smantana

Etapa 4 de 7

: Apa

Se toarna un pahar de apa si se amesteca bine.

Aripioare de pui cu smantana

Etapa 5 de 7

Se adauga smantana si se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume si cu piper.

Aripioare de pui cu smantana

Etapa 6 de 7

Se lasa sa dea in clocot, apoi se adauga aripioarele prajite.

Aripioare de pui cu smantana

Etapa 7 de 7

Se lasa pe foc mic pana se ingroasa sosul.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Bază de lapte / cremă
  • Bogat in proteine
  • Cina
  • Cina
  • Cina romantica
  • Continut scazut de zahar
  • Cu carne
  • Din tigaie
  • Dupa amiaza
  • european
  • Farfurie de top
  • Fel principal
  • International
  • Local
  • Mâncăruri împletite
  • Mesa in familie
  • Păsări de curte
  • Pranz
  • Pui
  • Sos
  • supe
  • Sursa de calciu
  • Sursa de proteine
  • Toamna
  • Zilele saptamanii
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Contacteaza-ne
  • Inscrie-te aici
  • Termeni si conditii
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Politica de cookies

SAL

SOL