Supa de galuste cu carne de pui

Ingrediente

  • 5kg de apa
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 100g de gris
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 bucata de pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 bucata de carne de pui
  • 10g de sare

Autor:

Metoda de preparare: fierbere

Dificultate: Mediu

Timp de preparare: sub 60 minute

Numar de portii: 6

Valori nutritionale: 406 kcal/portie

Ocazii speciale: Paste, Craciun, picnic / aer liber

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Se portioneaza puiul, se pune la foc cu putina sare, se ia spuma, apoi se curata cartoful, ceapa, morcovul, pastarnacul sau patrunjelul, se taie cubulete si se pun la fiert.
  2. Intre timp se prepara galustele din 2 oua, o lingurita de ulei, grisul turnat in ploaie pana se obtine o pasta nu prea groasa deoarece devin tari (trebuie sa fie o pasta moale).
  3. Apoi se ia cu lingurita, care se inmoaie de fiecare data in apa rece, din pasta aceea de gris si se pune in supa.
  4. Se lasa sa fiarba carnea si galustile pana devin pufoase.
  5. Se inchide focul si se adauga patrunjelul verde taiat marunt.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Supa de galuste cu carne de pui

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Supa de fasole verde cu costita afumata Supa de gris