Supa de conopida cu mazare si bors

Ingrediente

  • ½ bucata de conopida
  • 1 cutie de mazare
  • 2 morcovi
  • 1 bucata de ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de MAGGI Bors
  • 1 cub de MAGGI
  • 1 legatura de marar proaspat

Metoda de preparare: fierbere

Timp de preparare: sub 30 minute

vegetarian

Te simti: fericit/a, linistit/a, optimist/a, rasfatat/a, jucaus/a

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline. 
  2. Morcovul se taie rondele si il adaugam peste ceapa.
  3. Conopida se rupe in buchetele mici si se da sub jet de apa rece.
  4. In oala de ciorba punem legumele calite, sare si piper.
  5. Dupa cateva minute, se adauga si buchetelele de conopida si orezul.
  6. Se lasa la foc potrivit la fiert. Cand sunt aproape gata legumele se pune si mazarea scursa de zeama si clatita cu apa rece.
  7. Se adauga MAGGI Bors si MAGGI cubul de pui.
  8. Mararul se toaca marunt si se pune la sfarsit, dupa ce am oprit focul. 

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Supa de conopida cu mazare si bors
Reteta testata

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Ciorba de fasole verde cu morcov si conopida Supa crema de branza