Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tocanita de berbecut

0
60Min
Uşor

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

600 g
Berbecut
120 g
Ardei gras
2 catei
Usturoi
364 g
Rosii
30 g
Pasta de tomate
10 g
Pasta de ardei iute
170 g
Ceapa

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

grăsimi
19.11 g
Proteină
32.7 g
Carbohidrați
10.31 g
Energie
346.27 kcal
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

60 Minutes
Etapa 1
5 Min
Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
15 Min
Carnea se taie in bucati (nu foarte mici) si se adauga in aceeasi oala cu legumele pentru a se cali impreuna.
Etapa 3
1 Min
Se poate opari carnea inainte in apa cu otet pentru a-i inchide porii (ajuta la pastrarea savorii si a elementelor nutritive).
Etapa 4
20 Min
Dupa ce carnea isi schimba culoarea se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade.
Etapa 5
5 Min
Dupa ce a scazut apa se adauga rosiile tocate, pasta de rosii si pasta de ardei.
Etapa 6
4 Min
Se amesteca, adaugati o cana de apa si 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 7
10 Min
Mai lasati pe foc zece minute apoi stingeti focul.
Tocanita de berbecut

Etapa 1 de 7

Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

Tocanita de berbecut

Etapa 2 de 7

Carnea se taie in bucati (nu foarte mici) si se adauga in aceeasi oala cu legumele pentru a se cali impreuna.

Tocanita de berbecut

Etapa 3 de 7

Se poate opari carnea inainte in apa cu otet pentru a-i inchide porii (ajuta la pastrarea savorii si a elementelor nutritive).

Tocanita de berbecut

Etapa 4 de 7

Dupa ce carnea isi schimba culoarea se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade.

Tocanita de berbecut

Etapa 5 de 7

Dupa ce a scazut apa se adauga rosiile tocate, pasta de rosii si pasta de ardei.

Tocanita de berbecut

Etapa 6 de 7

Se amesteca, adaugati o cana de apa si 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Tocanita de berbecut

Etapa 7 de 7

Mai lasati pe foc zece minute apoi stingeti focul.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator