Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Supa crema de rosii
Lasagna cu peste
65 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
20 10.9g / 20%
57 66.5g / 57%
23 27.6g / 23%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Lasagna cu peste

(0)
65 Min
Intermediar

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Lapte
1  lingurita
Piper alb
45  g
Faina de grau
40  g
Unt
240  g
Ceapa
2  catei
Usturoi
100  ml
Vin
100  g
Ciuperci
100  g
Rosii
600  g
Peste
15  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
0.5  legatura
Marar
600  g
Paste (foi de lasagna)

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
66.58 g
Energie
491.87 kcal
grăsimi
10.93 g
Proteină
27.6 g
Informatie per portie

Instructiuni

65 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se prepara sosul bechamel in felul urmator: se fierbe laptele si se adauga sare si putin piper alb. Cand laptele da in clocot, se presara faina si, cu un tel, se amesteca pana devine totul cremos. La final se adauga 20g unt si se omogenizeaza.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se curata cepele si usturoiul, se taie marunt si se calesc in unt.
  • Etapa 3

    3 Min
    Se adauga vinul, ciupercile taiate felii, rosiile fara pielita si seminte, taiate in cubulete, si pestele fara oase, pregatit in prealabil (fiert sau fript pe gratar).
  • Etapa 4

    2 Min
    Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si, daca e nevoie, sare.
  • Etapa 5

    4 Min
    Se amesteca totul apoi se adauga 100ml sos bechamel. Se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc.
  • Etapa 6

    1 Min
    Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
  • Etapa 7

    3 Min
    Se amesteca mararul tocat cu restul de sos bechamel si se adauga 2-3 linguri din compozitie pe fundul unui vas de yena.
  • Etapa 8

    7 Min
    Se asaza foi de lasagna si umplutura de peste. Se repeta operatiunea pana se termina toate ingredientele.
  • Etapa 9

    30 Min
    Apoi se acopera cu restul de sos bechamel si se pune preparatul la cuptor pentru 30 de minute.
Lasagna cu peste

Etapa 1 de 9

Se prepara sosul bechamel in felul urmator: se fierbe laptele si se adauga sare si putin piper alb. Cand laptele da in clocot, se presara faina si, cu un tel, se amesteca pana devine totul cremos. La final se adauga 20g unt si se omogenizeaza.

Lasagna cu peste

Etapa 2 de 9

Se curata cepele si usturoiul, se taie marunt si se calesc in unt.

Lasagna cu peste

Etapa 3 de 9

Se adauga vinul, ciupercile taiate felii, rosiile fara pielita si seminte, taiate in cubulete, si pestele fara oase, pregatit in prealabil (fiert sau fript pe gratar).

Lasagna cu peste

Etapa 4 de 9

Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si, daca e nevoie, sare.

Lasagna cu peste

Etapa 5 de 9

Se amesteca totul apoi se adauga 100ml sos bechamel. Se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc.

Lasagna cu peste

Etapa 6 de 9

Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.

Lasagna cu peste

Etapa 7 de 9

Se amesteca mararul tocat cu restul de sos bechamel si se adauga 2-3 linguri din compozitie pe fundul unui vas de yena.

Lasagna cu peste

Etapa 8 de 9

Se asaza foi de lasagna si umplutura de peste. Se repeta operatiunea pana se termina toate ingredientele.

Lasagna cu peste

Etapa 9 de 9

Apoi se acopera cu restul de sos bechamel si se pune preparatul la cuptor pentru 30 de minute.

Reteta in format PDF