Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iepure umplut

0
143 Min
Provocator

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

1 kg
Carne de iepure
300 g
Carne de curcan
150 g
Bacon
2 
Oua
110 g
Ceapa
1 legatura
Patrunjel proaspat
3 catei
Usturoi
5 g
Rozmarin proaspat
5 g
Boia dulce
5 g
Cimbru uscat
200 ml
Vin la alegere
20 ml
Ulei de masline
1 
Lamaie
50 g
Unt nesarat
5 g
Piper negru
5 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
1 kg
Legume pentru tigaie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
565.07 kcal
Proteină
62.03 g
Carbohidrați
29.33 g
grăsimi
18.83 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

143 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se toaca marunt usturoiul. Apoi se amesteca usturoiul cu rozmarinul si ulei. Se adauga si restul condimentelor si se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 2
8 Min
Iepurele se spala bine, se usuca, apoi se condimenteaza pe interior si pe exterior cu amestecul de condimente.
Etapa 3
10 Min
Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa tocata, verdeata si cele 2 oua. (Este ca un amestec de chiftele). Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem frumos burta.
Etapa 4
90 Min
Il punem intr-o tava mai inalta, adaugam vinul si apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora-o ora si jumatate (depinde de marimea iepurelui). Temperatura este de 180 grade Celsius.
Etapa 5
20 Min
Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul format in tava.
Etapa 6
10 Min
Intr-o cratita, topim putin unt, apoi sotam legumele. Iepurele umplut se serveste cu legume asortate sau cu salata verde.
Iepure umplut

Etapa 1 de 6

Se toaca marunt usturoiul. Apoi se amesteca usturoiul cu rozmarinul si ulei. Se adauga si restul condimentelor si se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.

Iepure umplut

Etapa 2 de 6

Iepurele se spala bine, se usuca, apoi se condimenteaza pe interior si pe exterior cu amestecul de condimente.

Iepure umplut

Etapa 3 de 6

Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa tocata, verdeata si cele 2 oua. (Este ca un amestec de chiftele). Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem frumos burta.

Iepure umplut

Etapa 4 de 6

Il punem intr-o tava mai inalta, adaugam vinul si apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora-o ora si jumatate (depinde de marimea iepurelui). Temperatura este de 180 grade Celsius.

Iepure umplut

Etapa 5 de 6

Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul format in tava.

Iepure umplut

Etapa 6 de 6

Intr-o cratita, topim putin unt, apoi sotam legumele. Iepurele umplut se serveste cu legume asortate sau cu salata verde.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator