Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
fasole batuta cu usturoi si mustar
Fasole batuta cu usturoi si mustar
227 min
Uşor
Adaugă recipe
Înapoi
53 10.4g / 53%
37 16.5g / 37%
10 4.8g / 10%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Fasole batuta cu usturoi si mustar

(0)
227 Min
Uşor

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Fasole alba
0.5  lingurita
Piper negru
3  frunze
Dafin
110  g
Ceapa
20  g
Sos de mustar
60  ml
Ulei de floarea soarelui
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
1  lingurita
Boia dulce
4  catei
Usturoi

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
16.54 g
Energie
176.91 kcal
grăsimi
10.49 g
Proteină
4.88 g
Informatie per portie

Instructiuni

227 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.
  • Etapa 2

    180 Min
    Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.
  • Etapa 3

    2 Min
    La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.
  • Etapa 4

    3 Min
    Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.
  • Etapa 5

    4 Min
    Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.
  • Etapa 6

    1 Min
    Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.
  • Etapa 7

    1 Min
    In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.
  • Etapa 8

    30 Min
    Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.
  • Etapa 9

    1 Min
    Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.
Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 1 de 9

Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 2 de 9

Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 3 de 9

La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 4 de 9

Etapa 4

Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 5 de 9

Etapa 5

Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 6 de 9

Etapa 6

Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 7 de 9

Etapa 7

In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 8 de 9

Etapa 8

Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 9 de 9

Etapa 9

Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.

Reteta in format PDF