Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

0
107 Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

1 kg
Cartofi
1 kg
Carne tocata de porc
2 tije
Ceapa verde
30 g
Marar
20 g
MAGGI Felul Doi Legume
200 g
Oua
40 ml
Ulei de masline
250 g
Branza topita
400 g
Foietaj
10 g
Patrunjel proaspat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
882.92 kcal
Proteină
38.29 g
Carbohidrați
39.52 g
grăsimi
63.05 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

107 Minutes
Etapa 1
25 Min
Se fierb cartofii si se piseaza pana se obtine un piure.
Etapa 2
5 Min
Se amesteca piureul cu carne tocata, ceapa taiata marunt, mararul, MAGGI Felul Doi Legume, 2 oua, 30ml ulei de masline si 200g de branza topita.
Etapa 3
2 Min
Se unge o tava cu uleiul de masline ramas si se aseaza un strat de foietaj.
Etapa 4
10 Min
Peste foietaj, se pune amestecul de carne tocata si se repeta procedeul, pana se termina compozitia si foietajul.
Etapa 5
5 Min
Se bat restul oualor spuma impreuna cu branza topita ramasa si se toarna compozitia peste foietaj.
Etapa 6
60 Min
Se coace totul la cuptor, la foc mic, timp de aproximativ 1 ora.
Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 1 de 6

Se fierb cartofii si se piseaza pana se obtine un piure.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 2 de 6

Se amesteca piureul cu carne tocata, ceapa taiata marunt, mararul, MAGGI Felul Doi Legume, 2 oua, 30ml ulei de masline si 200g de branza topita.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 3 de 6

Se unge o tava cu uleiul de masline ramas si se aseaza un strat de foietaj.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 4 de 6

Peste foietaj, se pune amestecul de carne tocata si se repeta procedeul, pana se termina compozitia si foietajul.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 5 de 6

Se bat restul oualor spuma impreuna cu branza topita ramasa si se toarna compozitia peste foietaj.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 6 de 6

Se coace totul la cuptor, la foc mic, timp de aproximativ 1 ora.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator